Zakaj so Marvel New Warriors odpovedali? Pojasnjena usoda seksa TV serij

Zakaj so Marvel New Warriors odpovedali? Načrti za televizijsko serijo se niso ravno izšli, zato razložimo usodo oddaje.V 21. stoletju smo videli široko paleto Marvelovih likov, ki so skočili s strani in na naše zaslone.Hit uspešnic se je verjetno razcvetel z izidom filma Bryana Singerja X moški leta 2000 in podobni Samu Raimiju Človek-pajek trilogija potešila hrepenenje po adaptacijah stripov od leta 2002.Prihod Iron Mana v film Jona Favreaua iz leta 2008 je pomenil še eno ključno točko, ki je uvedla MCU, ki je od takrat gledalcem upodobil Captain America, Captain Marvel, Black Panther, Thor in naprej.

Maščevalci zaključek je oboževalce spomnil, koliko ikoničnih predstav se je rodilo iz MCU. Vendar je še vedno toliko Marvelovih likov, ki še niso deležni tretmaja v živo.Že leta 2016 so oboževalci New Warriors pričakovali televizijsko serijo z ekipo, ki je decembra 1989 nastopila v Marvel Comics z The Mighty Thor # 411.

se kul matematične igre zapirajo

Od njihove kameje so jih raziskali v petih zvezkih, kaj pa se je zgodilo z načrti za TV serijo?

še vedno New Warriors iz napovednika New Warriors, Marvel Entertainment, YouTubeZakaj so Marvel New Warriors odpovedali?

  • Čeprav je bil Freeform posnet pilot in devet epizod je naročil Freeform, ga mreža ni mogla umestiti v svoj urnik.

Nadaljevali so nakupovanje serije okoli v upanju, da si bo našel nov dom. Niso pa imeli sreče pri iskanju mreže, ki bi jo prevzela.

Prizadevanja, da bi našli omrežje, so obstajala skozi vse leto 2018, vendar so upanja, da bi ga prenesli, že leta 2019 mrtva v vodi. Tistega septembra , je bilo uradno potrjeno, da New Warriors ne bodo več nadaljevali.

srečal sem moškega na poti v sv. slonovina
Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Kaj bi lahko bilo za TV serijo ...

Pilot je bila že dokončana, v njej pa je nastopila Milana Vayntrub kot Doreen Green / Squirrel Girl in Derek Theler kot Craig Hollis / Mister Immortal. Igrali so tudi Jeremy Tardy, Calum Worthy, Matthew Moy in Kate Comer.

New Warriors je za TV priredil Kevin Biegel, ki je junija 2020 na svojem Twitterju razkril nekaj načrtov za naslednje epizode: »Pravkar sem se žalil, ko sem se pogovarjal s prijateljem, ker sem se spomnil, da imamo v oddaji New Warriors sezonski načrt. spremeniti lik Keitha Davida v MODOK 'Igralec - znan po vlogah v Stvar in Vod - mu priredbe stripov niso tuje, saj je že prej izrekel Solovarja The Flash , Kralj T’Chaka v animirani seriji Avengers Assemble in Mongul v Mlada pravičnost serije.

Seveda načrti za dobrodošlico Mental Organism Designed Only for Killing v prvem nastopu v živo niso uspeli.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Navijači reagirajo na Twitterju

Odkar so se pojavile novice o odpovedi, oboževalci prihajajo na Twitter, da razkrijejo svoje frustracije.

Oglejte si izbor tvitov:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah pa je Razveljavitev obnovljeno?