Zakaj Glasba Google Play ni več na voljo? Aplikacija je zamenjana z drugo pretočno storitvijo!

jaz Če imate račun Google Play, ste morda opazili, da je Glasbena trgovina izginila - a zakaj?Google Play, prej Android Market, je bil predstavljen leta 2008 kot uradna trgovina App Store za telefone in naprave Android. Ponuja različne digitalne storitve, kot so knjige, aplikacije, igre, filmi in do nedavnega - glasba.Glasbena trgovina ni več na voljo v Googlu Play, kje pa je šla?Zakaj je bil PacyBits 20 odstranjen iz iOS-a in trgovin z aplikacijami Google Play je uradno mrtev (Google)

Glasba Google Play je bila ukinjena

Google je dejansko že zdavnaj napovedal, da bo Glasbena trgovina Google Play v bližnji prihodnosti izginila, avgusta pa so ji končno postavili datum, ki potrjuje, da bo ukinjen septembra 2020.Začeli so ga uvajati postopoma, prvič so ukinili Google Play Music na Novi Zelandiji in v Južni Afriki, preden je oktobra sledil preostali svet.

najboljše mesto za iskanje železa v minecraftu

Google Play je zdaj uradno ustavil svoje glasbene storitve po vsem svetu in do konca leta aplikacija ne bo več dostopna - a zakaj?

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Zakaj Glasba Google Play ni več na voljo?

  • Zamenjal ga je YouTube Music.

Google je ustavil Play Music, da bi ga nadomestil z novo storitvijo za pretakanje glasbe, imenovano YouTube music. YouTube je v lasti Googla, zato je nova aplikacija v bistvu nova, posodobljena in preimenovana različica Glasbe Google Play.

Glasba v YouTubu bo brezplačna, na voljo pa bo tudi premium naročnina za 9,99 GBP / 9,99 USD.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Knjižnico lahko prenesete iz Glasbe Google Play v YouTube Music

Če vas skrbi, da bi izgubili vso svojo glasbo, potem ne bodite, ker je Google resnično olajšal prenos vaše knjižnice.

Ko obiščete spletno mesto Play Music, vas pozdravi sporočilo, da 'Glasbena trgovina v Googlu Play ni več na voljo'.Nato pojasni, da lahko celotno knjižnico prenesete na music.youtube.com/transfer.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah, kdo je Gabriel Whaley? Pomen MSCHF raziskan po kolabu Lil Nas X

koliko je dobila bivša žena Tigerja Woodsa