Zakaj je Sarah Huckabee Sanders odstopila? Nekdanja tiskovna sekretarka naj bi izdala spomine!

Bila je tiskovna sekretarka predsednika Trumpa - a zakaj je Sarah Huckabee Sanders odstopila? In kaj nam pripravlja njen prihajajoči spomin?Mati treh otrok je napovedala, da bo Belo hišo zapustila junija 2019.kdaj izide 2. sezona dr stonea

Zdaj se pripravlja na izdajo spominov z naslovom Govorim zase: vera, svoboda in boj našega življenja v Trumpovi beli hiši.

Tukaj je tisto, kar vemo o času Sarah Huckabee Sanders, ki je zastopala Trumpa, in njeni odločitvi, da odstopi.

ORLANDO, FLORIDA - 18. JUNIJA: Ameriški predsednik Donald Trump se je med svojim shodom, ko je junija v Amwayevem centru napovedal kandidaturo za drugi predsedniški mandat, napovedal s Sarah Huckabee Sanders, ki je napovedala, da odstopa s funkcije novinarske tajnice Bele hiše 18, 2019 v Orlandu na Floridi. Predsednik Trump naj bi se boril proti široko odprtemu demokratičnemu polju kandidatov. (Foto Joe Raedle / Getty Images)

Foto Joe Raedle / Getty ImagesZakaj je Sarah Huckabee Sanders odstopila?

Uradni razlog ni bil naveden, ko je Sanders odstopil junija 2019, čeprav je dejala, da je bila 'čast življenja', če je bila višja pomočnica predsednika Trumpa.

Trump je nato prek Twitterja sporočil, da se bo Sanders vrnil v Arkansas.

Predlagal je celo, naj nekdanji tiskovni sekretar, ki prihaja iz znane republikanske družine, razmisli o kandidaturi za guvernerja države.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Donald Trump / Twitter

Trump je dejal: 'Upam, da se bo odločila kandidirati za guvernerja Arkansasa - bila bi fantastična.'Kmalu po odhodu iz Bele hiše je bila Sarah najeta 'za zagotavljanje političnih komentarjev in analiz' mreži Fox News, poroča Sreča .

Njen odhod je prišel tudi leto dni po njej prosil, da zapusti restavracijo v Virginiji, ker je delala za POTUS.dragon quest 11 switch demo dolžina

Kdo je še bil tiskovni sekretar predsednika Trumpa?

Trump ima od izvolitve štiri tajnike za tisk. Njegov prvi je bil Sean Spicer, ki je bil na položaju od januarja do julija 2017.

Sarah Huckabee Sanders je nato prevzela funkcijo do 1. julija 2019 in junija napovedala, da namerava odstopiti.

WASHINGTON, DC - 26. AVGUSTA: Tiskovna sekretarka Bele hiše Kayleigh McEnany je 26. avgusta 2020 v Washingtonu, DC, v praznem gledališču Mellon Auditorium posnela svoj nagovor Republikanski nacionalni konvenciji. Nova pandemija koronavirusa je prisilila Republikansko stranko, da se od osebne konvencije premakne v televizijski format, podoben Demokratski stranki

Foto Chip Somodevilla / Getty Images

Po Sandersu je vlogo dobila Stephanie Grisham, ki je Belo hišo zapustila aprila 2020. Nadomestila jo je sedanja tiskovna sekretarka Kayleigh McEnany.

Kaj še vemo o spominih Sare Huckabee Sanders in njenem času tiskovne sekretarke?

Čeprav je bil Sanders najdlje na položaju, ni imel najboljših odnosov s tiskom, poroča BBC .

BBC je poročal, kako je nekdanja tiskovna sekretarka imela manj tiskovnih konferenc kot 13 svojih predhodnikov, v skladu s projektom ameriškega predsedstva .

WASHINGTON, DC - 11. JUNIJ: Tiskovna sekretarka Bele hiše Sarah Huckabee Sanders se po pogovoru z novinarji FOX News zunaj zahodnega krila, 11. junija 2019 v Washingtonu, DC (Foto Mark Wilson / Getty Images)

Foto Mark Wilson / Getty Images

Po ogledu predhodne kopije spominov Skrbnik poročala, kako naj bi Trump nekdanji tiskovni sekretarki rekel, da bo morala 'iti v Severno Korejo in vzeti enega za ekipo'.

kako narediti učinek glasovne pošte na tiktok

Očitno je Sanders po istem članku razkril, kako ji je Kim Jong-un pomežiknila med vrhom v Singapurju leta 2018.

Nato je trdila, da je Trumpa incident zabaval in dejala, da jo je 'udaril' vrhovni vodja Severne Koreje.

Med drugimi novicami, ne, Charli D'Amelio ni umrl v avtomobilski nesreči: hudobna potegavščina pravi, da je umrla