Zakaj se je Daft Punk razšel? Bo leta 2021 nova glasba?

Zakaj se je Daft Punk razšel? Bo leta 2021 nova glasba? Ljubitelji glasbenega dvojca so ob zadnjih novicah srčni.Ponedeljek, 22. februarja 2021…To je dan, ki ga oboževalci Daft Punka ne bodo nikoli pozabili. Dan, ko je bil razkrit dvojnik elektronske glasbe.

Od leta 1993 sta Guy-Manuel de Homem-Christo in Thomas Bangalter s svojim čudovitim delom preplavila poslušalce in združila svet v pesmi, plesu in praznovanju.

Verjetno so eno najpomembnejših imen v zgodovini plesne glasbe in milijoni ljudi so nedvomno cenili spomine, povezane z njihovo produkcijo.V svoji karieri so izdali štiri studijske albume - Domača naloga , Odkritje , Navsezadnje človek , Naključni spomin - polna ikoničnih uspešnic, vendar je napočil čas, da se na žalost poslovite.

Navijači so bili nedavno šokirani, ko so se pod naslovom 'Epilog' poslovili v 8-minutno slovo, a zakaj se je Daft Punk razšel?

Foto Dan MacMedan / WireImageZakaj se je Daft Punk razšel?

  • Zaenkrat razlog za razdelitev Daft Punka ni znan. Publicistka Kathryn Frazier je potrdila razpad dvojca.

Reklamni pano ugotavlja, da 'Epilog' služi izjavi Daft Punka o njihovi uspešni in razburljivi karieri.

V presenetljivem videu sta Guy-Manuel in Thomas oblečena v svoje ikonične čelade in se podala skozi puščavo.

Thomas zaostaja, medtem ko njegova partnerka nadaljuje; vedno več razdalj jih začne ločevati. Ni treba posebej poudarjati, da so nič hudega sluteči oboževalci Daft Punka začeli postajati vse bolj zaskrbljeni.

Oba se strmita drug v drugega, Thomas pa sleče jakno in razkrije nadzorno ploščo, s katero njegov partner omogoči časovnik. Po odhodu se časovnik sproži in njegovo samouničenje potrdi konec obdobja.

Podobo dveh rok - ene zlate, ene srebrne -, ki tvorijo trikotnik, spremljajo leta '1993-2021', čemur sledi preostali lik, ki se odpravi v daljavo. Pesem ‘Touch’ se predvaja nad vizualnimi elementi, nato pa prerežemo na črno.

Mnenje: Ali bo leta 2021 nova glasba Daft Punk?

Po potrditvi razdelitve dvojca in izdaji filma 'Epilogue' si zelo težko predstavljamo, da bi Daft Punk razkril nekaj nove glasbe, s katero bi oboževalcem dal zadnje darilo.

Glede na podrobnosti 'Epiloga' posnetek '1993-2021' potrjuje, da se Daft Punk konča leta 2021, če pa bi bil eden neverjetno optimističen, bi lahko trdili, 'no, do konca leta 2021 je še veliko mesecev.'

Kljub temu se posnetek, ki sta ga izdala, zdi nedvomno dokončen pri izvedbi. Gotovo ni mogoče obnoviti tega samouničenja? Ko je en član odšel v okvir te pripovedi, drugi pa skorajda izginja v ozadju, se nekaj vsega zdi tako konkretno. To je posnetek, ki predlaga oboževalcem, naj cenijo, kar imajo, ne pa ugibati, kaj je naslednje.

Čeprav se bodo skozi leto verjetno pojavljale številne teorije, verjetno ni razloga pričakovati še zadnji projekt.

moj junak akademski film amerika datum izida

Ob ogledu 'Epiloga' bi lahko rekli, da je brezhibna zapuščina dvojca njihova zadnja ponudba.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Ljubitelji Daft Punka reagirajo na Twitterju

Po 'Epilogu' in šokantni novici so oboževalci Daft Punka prišli na Twitter, da pretehtajo svoje misli in teorije.

Oglejte si izbor tvitov:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah kadar je Droga 4 prihaja ven?