Kdo je Tim Weatherspoon? Kariera in neto vrednost moža Kelly Rowland!

Kelly Rowland pričakuje svojega drugega otroka z možem Timom Weatherspoonom - kdo je on?Čestitamo Kelly Rowland in njenemu možu Timu Weatherspoonu, katerih družina se povečuje.Pevka je objavila, da je noseča z njunim drugim otrokom, tako da je na Instagramu delila svojo naslovnico Žensko zdravje.

V svojem prispevku je Kelly v dvodelnih kopalkah pokazala svojo otroško izboklino in napisal :

'PRESENEČENJE!! Moja številka naslovnice @womenshealthmag je zdaj na spletu in prihodnji teden na kioskih! 'koliko je star lil nas x

Kdo je torej Kellyin mož? Tu je vse, kar morate vedeti o Timu Weatherspoonu, vključno s kariero, neto vrednostjo in Instagramom.

Foto Matt Winkelmeyer / Getty Images za Baby2Baby

Kdo je Tim Weatherspoon?

Tim Weatherspoon je vodja talentov, ki dela v zabavni industriji. Rodil se je 7. januarja 1974.Leta 2009 je Tim postal Kellyin menedžer, potem ko je zapustila svojega nekdanjega menedžerja Matthewa Knowlesa, Beyonceinega očeta. Matthew je Kellyjevo kariero vodil, saj je bila del Destiny's Child in nato samostojna umetnica.

Zanimivo dejstvo, ki so ga nekateri oboževalci morda opazili, je, da je Timov priimek na internetu zapisan na dva različna načina - nekateri mediji ga imenujejo 'Weatherspoon', drugi pa 'Witherspoon'.

Kelly je na številnih objavah označila uradno stran svojega sina v Instagramu, njegovo ime pa je zapisano kot Titan Jewell Weatherspoon - torej lahko domnevamo, da je to pravi priimek.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Tim Weatherspoon: Neto vrednost

Po navedbah Neto vrednost slavnih , Timova ocenjena neto vrednost znaša približno 12 milijonov dolarjev.

Timovo bogastvo izhaja iz njegove kariere kot vodje talentov v industriji. Leta 2019 Tim in Kelly odkupili dve projekciji od Queen & Slim v Houstonu za promocijo filma občinstvu v Kellyjevem rojstnem kraju.O Timu in njegovem bogastvu ni veliko informacij, saj rad živi življenje stran od oči javnosti in medijskih žarometov.

Medtem po ocenah drugih prodajnih mest Kellyjevo bogastvo ocenjuje na 20 milijonov dolarjev.

Tim Weatherspoon: Instagram

Tima smo našli na Instagramu! S 252 objavami ima v času objave skoraj 60 tisoč sledilcev.

Je navdušen uporabnik družbenih omrežij in je svojo platformo uporabil za ozaveščanje o Breonni Taylor in gibanju Black Lives Matter.

Tim pokaže, da je ponosen oče in mož, saj boste s Kelly in njihovim sinom Titanom našli veliko loncev.

Najdete ga pod ročajem @timspoon .

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Med drugimi novicami je razkrito poglavje 146: Samostojna izravnava: Datum, čas in morebitni spojlerji