Kdo je žena Roba Loweja in zakaj je bila Gwyneth Paltrow obsedena z njo?

Med njegovim nastopom na Jimmy Kimmel Live! 18. januarja je Rob Lowe iz Lone Stara 9-1-1 razkril zanimivo zgodbo o svoji boljši polovici Sheryl Berkoff in igralki Gwyneth Paltrow.Potem ko so ga opazovali, kako bruha o svoji ženi, mnogi radovedno vedo vse o njej in zakaj je bila Gwyneth v preteklosti 'obsedena' z njo.MONTE-CARLO, MONACO - 18. JUNIJ: Rob Lowe in žena Sheryl Berkoff se udeležujeta zaključne slovesnosti 59. TV festivala v Monte Carlu 18. junija 2019 v Monte-Carlu v Monaku. (Foto Arnold Jerocki/WireImage)

Foto: Arnold Jerocki/WireImagefilme hannibal lecter, da bi si jih ogledal

Kdo je žena Roba Loweja in kaj počne?

Sheryl je po poklicu umetnica ličenja in oblikovalka nakita. Z Robom je poročena od leta 1991.

Ker se je rodila v Los Angelesu, je Sheryl najbolj znana po svojem delu Frankie in Johnny , Glengarry Glen Ross , in Eve of Destruction .Z Robom imata dva otroka po imenu Edward Matthew Lowe in John Owen Lowe. Njun starejši sin se je rodil leta 1993, John pa je bil na svetu dobrodošel leta 1995.

Sheryl ima svojega Spletna stran ki vsebuje vrsto nakita iz zlata in drugih dragih kamnov.

Njen uradnik Instagram račun ima več kot 49.000 sledilcev in večinoma predstavlja kose nakita, ki jih je oblikovala sama.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Gwyneth Paltrow je bila 'obsedena' s Sheryl Berkoff

Med svojim nastopom v oddaji Late Night Show je Rob obravnaval razkritje, ki ga je Gwyneth že naredila na dobesedno! s podcastom Roba Loweja julija 2020.

Gwyneth je povedala o Robovi ženi, kot citira The Daily Mail : Sheryl sem spoznal, ko sem bil star 15 ali 16 let, in bil sem takoj obseden z njo.

Vedela je, da skrivam cigarete, in prišla bo kadit z mano za prikolico. In naučila me je, kako fahati, in veste, vse klasične Sheryl stvari.In prav oboževal sem jo. Mislil sem, da je dobesedno najbolj kul punca vseh časov. In bila mi je tako čudovita!

lilija iz reklam at&t

WeCrashed | Uradni teaser

BridTV 7901 WeCrashed | Uradni teaser https://i.ytimg.com/vi/VAuhT5241h8/hqdefault.jpg 943002 943002 center 13872

Sheryl je prej hodila s Keanujem Reevesom

Preden se je zavezala z Robom, je bila Sheryl v kratkotrajni zvezi s Keanujem Reevesom.Sheryl in Keanu sta se v 80. letih 19. stoletja hodila na kratko, vendar njun odnos ni trajal dolgo, pravi Odvrnite pozornost.

Toda Keanu je v svoji biografiji omenil Roba, ki pravi Parki in rekreacija igralec bi ukradel svoja dekleta.

Igralca sta se spoznala med skupnim delom Mlada kri leta 1986.

nekdanji policist je izgubil svojega

V svoji biografiji, ko govorimo o Robu, Keanu napisal : Z njim je vse v redu. Nekaj ​​časa sva se družila, vendar je vse, kar je naredil, poskušal ukrasti moja dekleta. Z dvema od njih je skoraj imel svojo zlobno pot, toda sčasoma sta ga prezrela.

V drugih novicah, Neto vrednost Bobbyja Koticka je bila razkrita, ko Microsoft kupi Activision Blizzard