Kdo je Kathryn Adams Limbaugh? Starost in otroci žene Rush Limbaugh

Kathryn Adams Limbaugh preživi svojega pokojnega moža Rusha Limbaugha, kdo pa je ona? Preberite, če želite izvedeti več o njej.Radijski voditelj Rush Limbaugh, ki je bil znan po svojih glasnih in kontroverznih stališčih, je umrl v torek, 17. februarjath, po bitki s pljučnim rakom.Diagnozo je napovedal v začetku leta 2020 in si vzel prosti čas za zdravljenje. Vendar se je kmalu pokazalo, da je njegovo stanje smrtno.

v kakšnem vrstnem redu je treba gledati filme o vesoljcih in plenilcih

Kathryn Adams Limbaugh je včeraj, v sredo, 18 delila novico o svoji oddajith. Po poročanju , večino svojega premoženja v višini 50 milijonov dolarjev pusti svoji ženi.

WASHINGTON, DC - 4. FEBRUAR: Radijska osebnost Rush Limbaugh in žena Kathryn sedita v prvi dami

Foto Drew Angerer / Getty ImagesKdo je Kathryn Adams Limbaugh?

44-letna Kathryn Adams Limbaugh je iz Massachusettsa in je načrtovalka prireditev. Pravzaprav je to kako se je spoznala Hitenje. Leta 2004 je v Palm Beachu gostila dobrodelni turnir v golfu, ki se ga je udeležil. Par sta začela hoditi tri leta kasneje leta 2007, potem ko se je ločil od sidra CNN Daryn Kagan.

Poleg načrtovanja dogodkov je v zadnjih letih delala tudi kot otroška avtorica. Skupaj z Rushom so ustvarili Adventures of Rush Revera, prodajno uspešnico New York Timesa, ki uči zgodbo o ustanovitvi ZDA.

Tudi Kathryn je domnevno neposredni potomec nekdanjega predsednika in ustanovnega očeta Johna Adamsa.Ves čas zakonske zveze par ni imel otrok, Kathryn pa tudi prej.

kdaj se moj heroj academia predvaja
PITTSBURGH - 14. NOVEMBRA: Voditelj radijske pogovorne oddaje in politični komentator Rush Limbaugh (L) in njegova žena Kathryn Rogers gledata ob strani pred tekmo državne nogometne lige med New England Patriots in Pittsburgh Steelers na Heinz Field 14. novembra, 2010 v Pittsburghu v Pensilvaniji. Patriotsi so s 39: 26 premagali Steelers. (Foto George Gojkovich / Getty Images)

Foto George Gojkovich / Getty Images

Njena poroka z Rushom Limbaughom

Par se je poročil leta 2010 in imel na poroki v Palm Beachu več kot 400 gostov Ljudje . Prisotni so bili politični liki, kot so Rudy Giuliani, Karl Rove in sodnik vrhovnega sodišča Clarence Thomas.Predvsem pa je na poroki nastopil Elton John za neverjetno plačilo v višini 1 milijona dolarjev.

Po poroki naj bi medeni mesec potovali v Afriki in Mehiki.Med drugimi novicami, WATCH: Joe Biden pade z letalom v Atlanto - Twitter reagira na incident Air Force One!