Kdo je režiral videospot Post Malone ‘Circles’? In kaj je globlji pomen?

Tudi Colin in Post očitno pogrešata Game of Thrones.Zdaj je bilo fajn!Post Malone je nedvomno eden najvidnejših mainstream umetnikov, ki so se pojavili v zadnjih letih. Po izidu prvega studijskega albuma - 2016 Stoney - vsi so bili očarani s svojim edinstvenim slogom, mešanico žanrov in skromnim odnosom do glasbene igre.

Čeprav je album valoval, je bilo jasno, da bo njegovo nadaljevanje stvari dvignilo na višjo raven - seveda je točno to tudi storilo. Rekord Austina Richarda Posta Beerbongs in Bentleys je leta 2018 nevihto prevzel svet, postregel je s hit singli od 'Rockstar featuring 21 Savage' do 'Better Now'. Ker je ohranil svojo sposobnost, da s široko privlačnostjo oddaja uspešnice, ki so jih spremljali, je kmalu postal eden od ponosnih obrazov sodobne glasbene lestvice in radijsko prijaznih glasbenikov.

Njegova prisotnost je neizogibna in z izidom nove pesmi 'Circles' je od plezalnih lestev prešel na drevesa!Post Malone, ki ga podpira Sublime With Rome, naslovi Bud Light Post Malone, podprt z naslovom Sublime With Rome, je v New Yorku potopni bar Bud Light's Dive Bar Tour

več kot vzameš, več pustiš za seboj. Kaj sem?

Post Malone: ​​video 'Circles'

Film 'Circles' je izšel v petek, 30. avgusta 2019, ambiciozni video pa je sledil v torek, 3. septembra. Potopimo se vanjo ...Odpremo na Postu, fotoaparat pa se počasi obroblja okoli njega. Je v sredini in pri premikanju kamere je skoraj tako, kot da je os; svet se vrti okoli njega, zaradi česar se njegova močna viteška in oklepna obleka zdi še bolj primerna. Okoli njega so s puščicami posuta trupla in hitro se ugotovi, da je preživel posebno krvavo bitko.

Začne se mehka kitara, ki skoraj oživi Postov lik, ko se zaniha, nespretno se opomore. Ženska vidi njegovo dejavnost v odsevu in imamo začetni vtis, da je princesa zaprta v stolpu, ki ga mora rešiti. Nadaljujemo z več (na videz) Igra prestolov v navdihujočih posnetkih vidimo, da se neznanci po svojih najboljših močeh rešijo in preživijo. Post dobi konja in kasneje vidi ženo, ki se premika v vodi; ko jo gre rešiti, smo zasipani s kopico halucinacijskih in nadrealističnih posnetkov, kako gleda, kako gori, pokopan in še več.

Na koncu postava Rapunzel-Esque spusti dolge lase in Post se povzpne na drevo do svojega skrivališča. Konča se tako, da jahajo v daljavo na konju.Nadarjeni Colin Tilley

Iskreno, dogaja se veliko in gre za res odličen, umetniški in konceptualni video; nedvomno eden najboljših Post Malone doslej.Ne moremo si čutiti, da mu je povsem osebno, saj se zdi, da se ukvarja s temami potovanja in ponovnega rojstva. Ko videva umetnika, ki ga je zajel plamen in ga potegnil v odprt grob, pričara ideje o pritisku in propadu, a žal preživi in ​​uspe v svojih prizadevanjih. Bi lahko sporočil, da bo prihajajoči album spremenil njegovo dojemanje? V videoposnetku vidimo različne inkarnacije Posta in pripravljeni smo, da nam v novem gradivu pokaže in razišče nove plati sebe.

Na splošno pa je najboljša beseda, ki bi jo uporabili za opis videoposnetka, epska in morda je stilizirani video najboljši način, da rečemo 'hej, Post se je vrnil z novo skladbo in je še vedno naš vitez v svetlečem oklepu.' To je precej trden rez, zato se to zdi precej lep in enostaven način za pogled. Režiral ga je fenomenalno nadarjeni Colin Tilley, ki je v svoji karieri režiral nekaj neverjetnih glasbenih spotov.

Naredil jih je za take, kot so Kendrick Lamar, YG, Yungblud, Nicki Minaj, Justin Bieber, Chris Brown, Iggy Azalea, Logic in drugi; režiral je tudi video za post Malone 'Goodbyes', v katerem nastopa Young Thug. Postovi nedavni singli so dobro padli in vsi smo pripravljeni sprejeti njegov tretji studijski album, Krvavitev iz Hollywooda .

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Krvavitev iz Hollywooda

Zanimiv novi rekord naj bi prispel v petek, 6. septembra 2019.

Za oboževalce je nanizanih nekaj fascinantnih funkcij, na vrsti so umetniki, kot so Ozzy Osbourne, SZA in Travis Scott. Oglejte si seznam skladb spodaj, glede na Wikipedija :

1. ‘Hollywood's Bleeding’ 2:36

2. ‘Saint Tropez’ 2:30

3. ‘Sovražniki (z DaBabyjem)’ 3:16

4. ‘Alergični’ 2:36

5. ‘Tisoč slabih časov’ 3:41

bo cyberpunk 2077 na ps4

6. ‘Krogi’ 3:34

7. ‘Umri zame (featuring Future in Halsey)’ 4:05

8. „Na cesti (z Meek Mill in Lil Baby)“ 3:38

9. ‘Vzemi, kar hočeš (z Ozzyjem Osbourneom in Travisom Scottom)’ 3:49

10. ‘Jaz bom’ 3:20

11. ‘Pogled v sonce (s SZA)’ 2:48

12. ‘Sončnica (s Swae Leejem)’ 2:38

13. ‘Internet’ 2:03

14. 'Zbogom' (z Young Thug) '2:56

15. ‘Jaz’ 2:38

16. ‘Vem’ 2:21

17. ‘Vau’ 2:29

V drugih novicah Revanš med KSI in Loganom Paulom je na sporedu!