Za koga je Hardin mislil, da je njegov oče v Netflixovem filmu After We Fell?

**Opozorilo – pred nami so spojlerji**Potem ko smo padli je tretje poglavje filmske serije 'Po', ki ga režira Castille Landon, v glavni vlogi pa se vračata igralca Josephine Langford in Hero Fiennes Tiffin. Četrti film, After Ever Happy, naj bi izšel še letos.Ta del pripoveduje Tessino življenje, ko se začne razpletati. Ker Tessa ne more najti tolažbe v svojih prijateljih ali družini, se obrne na Hardina, ki se ji umakne, potem ko je izvedel njeno skrivnost.

Po tem, ko so se prepustili tretjemu filmu serije, imajo oboževalci nekaj vprašanj, na katera je treba odgovoriti, med drugim: Kdo je Hardin mislil, da je njegov oče?

uganka gre noseča ženska iz svoje sobe

Potem ko smo padli | Uradni napovednik | Prime Video

BridTV 5809 Potem ko smo padli | Uradni napovednik | Prime Video https://i.ytimg.com/vi/4-AlioPIaeY/hqdefault.jpg 882497 882497 center 13872

Kdo je Hardin mislil, da je njegov oče?

Do te točke je Hardin vedno verjel, da je Ken njegov biološki oče.koliko nog pod mizo uganka odgovor

Ker je bil Trishin bivši mož in za katerega Hardin verjame, da je njegov odtujeni oče, je Ken večino serije porabil za popravek za svoje prejšnje vedenje, podprto z alkoholom.

V filmu After We Collided je Hardin težko odpustil Kenu njegove napake in to, kako je ravnal z družino. Svoji materi Trish je priznal, da ne more pozabiti, kaj je storil.

Trish je potrdila, da ni pozabila, ampak je šla naprej in spodbudila Hardina, naj opusti zamero.Hardin je na koncu poklical Kena, naj se popravi, in naredil pomemben korak k popravljanju njunega odnosa.

Kdo je Hardinov pravi oče?

Medtem ko nas je franšiza After vedno prepričala, da je Ken Hardinov biološki oče, je pozni prizor v filmu After We Fell potrdil, da je bil Vance v resnici Hardinov pravi oče.

Hardin je pred tem skupaj hodil k Trish in Vanceu, dan preden se je poročila z Mikeom, kar je Hardina razumljivo razburilo.je minecraft cross platform pc in ps4

Po poroki je Kimberly povedala Trish in občinstvu, da je Vanceu oprostila prešuštvo, pri čemer je izjavila, da imata on in Trish zgodovino. Takrat Kimberly potrdi, da je Vance Hardinov biološki oče.

Vance se opravičuje Hardinu, ki mu uspe povezati pike pred zaključkom filma.posnetek iz napovednika After We Fell, VVS Films, Voltage Pictures

ameriški sanjski sin vodovodarja

Kje gledati Potem ko smo padli

Potem ko je bil v kinematografih izšel septembra 2021, je After We Fell zdaj mogoče pretakati na Netflixu v ZDA.

Lahko pa tudi kupite tretji film franšize in ga predvajate Amazon , Vudu , in Nadstrešek .

Gledalci si bodo ta film lahko tudi izposodili za 4,99 $ na Amazonu.

Avtor Jo Craig – [email protected]

V drugih novicah, Zakaj je Sprite otrok v Eternals? Raziskana starost lika