Kje je bila posneta Deklica na vlaku (2021)? Raziščite lokacije snemanja Netflixa

Dekle na vlaku je najnovejši Netflixov film, kje pa je bila posneta priredba leta 2021? Katere lokacije snemanja je uporabil Netflix?Dekle na vlaku Paule Hawkins je ena najbolje prodajanih knjig zadnjih let, leta 2016 pa je ustvarila filmsko priredbo z Emily Blunt v glavni vlogi.Zdaj, leta 2021, nova različica Dekleta na vlaku prihaja na naše zaslone z dovoljenjem Netflixa.Kje pa je bila leta 2021 posneta priredba Dekle na vlaku? Katere lokacije snemanja je uporabil film Netflix?

Dekle na vlaku (2021) na Netflixu

Dekle na vlaku je na Netflix prispelo 26. februarja 2021.datum izida 3. epizode mandalorijanca

Prilagoditev Netflixa prilagodi nekatere elemente izvirne knjige in filma iz leta 2016, predvsem dejstvo, da se ta indijska priredba večinoma izvaja v hindijščini.

Film z Parineeti Chopra igra v zgodbi o Miri Kapoor, nedavno ovdoveli odvetnici, ki se vsak dan odpelje z istim vlakom domov in fantazira o popolnem življenju Nusrata in njenega moža, para, ki ju lahko vidi z okna vlaka.

Mira pa se sploh ne zaveda, da par, ki ga gleda z vlaka, kljub vsemu nima popolnega življenja.Dekle na vlaku Netflix

Netflix

Kje je bila posneta Deklica na vlaku (2021)?

  • Netflixova priredba Dekle na vlaku je bila posneta v Londonu in več okoliških mestih v jugovzhodni Angliji.

Kljub temu da je indijska priredba, je Netflixova The Girl on the Train natančnejša do originalne knjige kot film iz leta 2016, saj je postavljen v London, medtem ko je film Emily Blunt potekal v New Yorku.

Med prilagoditvijo Netflixa vidimo, da se pojavlja več ključnih londonskih znamenitosti, pa tudi bolj običajne lokacije.Nekatere posebne londonske lokacije, ki jih vidimo v The Girl on the Train, vključujejo nočni klub Pryzm v Kingstonu, cerkev sv. Avguština v Kilburnu, bolnišnico North London na ulici St Ann’s Road, hotel Salisbury v Harringayu, pokopališče Chiswick in sodišče za sodnike v Greenwichu.

Zunaj središča Londona vidimo tudi številne druge lokacije, ki jih uporabljajo, vključno s Crawleyjevim parkom Tilgate, Wokingom, Suttonom, železniško postajo Dereham in gozdom okoli jedrskega bunkerja Kelvedon Hatch v Brentwoodu.Dekle na vlaku Netflix

Netflix

Dekle na vlaku (2021) je zdaj na voljo za prenos Netflix po izidu 26. februarja.

Med drugimi novicami, film Črna detelja: Razložen datum izida, govorice o zapletu in igralski zasedbi!