Tv

Kaj se je zgodilo z originalno Vivian na Dan našega življenja? Kdo jo igra zdaj?

Oboževalci Days of Our Lives so se vprašali 'kaj se je zgodilo z originalno Vivian?' po vrnitvi lika, ki ga je igrala nova igralka.Liki Days of our Lives vedno prihajajo in odhajajo.3. februarja 2021 se je Vivian Alamain nepričakovano vrnila v Salem, potem ko je očitno lažirala njeno smrt, ko smo jo nazadnje videli.Vendar je Vivian tokrat videti nekoliko drugače, saj jo je igrala nova igralka.

Toda kaj se je zgodilo z izvirno igralko Vivian in kdo zdaj igra lik?zakaj masovni učinek andromede ni uspel

Vivian se vrača v Dneve našega življenja

Epizoda 3. februarja se je začela z dramatičnim razkritjem o tem, kdo stoji za ugrabitvijo dojenčkov dvojčkov Eli in Lani.

Raynor paru razloži, da so jo izsiljevali in razkrili so, da je Ivan otroke jemal kot darilo za Vivian, ki se je tik pred uvodnimi naslovi nepričakovano vrnila.

Vendar je Vivian tokrat videti nekoliko drugače, saj jo igra nova igralka Linda Dano.linda dano kot vivian alamain v dneh našega življenja nbc

NBC

Kaj se je zgodilo z originalno Vivian?

Ko je bil predstavljen lik Vivian, jo je igrala igralka Louise Sorel.

zakaj se je vrnil beg iz zapora

Louise je vlogo opravljala od leta 1992 do leta 2018, preden se je poleti 2020 vrnila.Ko smo jo nazadnje videli, je Vivian strmoglavila poroko Eli in Lani, a so jo aretirali, ko je Lani grozila s pištolo.

Da bi se izognila zaporu, se je Vivian ponaredila s smrtjo in izginila.To je bilo do 3. februarja, ko se je vrnila, igrala jo je Linda Dano, ki je pravzaprav četrta igralka, ki je igrala Vivian, saj sta vlogo igrala tudi Marj Dusay in Robin Strasser, slednja pa je nastopila v 17 epizod leta 2019 .

Midsomer murders sezona 21 na netflixu

Linda Dano je bila v vlogi Vivian objavljena leta December 2020 vendar za spremembo kastinga ni bil naveden noben razlog. Morda je Vivian na skrivaj opravila plastično operacijo, potem ko je ponaredila svojo smrt.

NBC

Linda Dano: Filmi in TV

Linda Dano je bila stalno prisotna na naših platnih, odkar je prvič igrala v filmu 1967 Tony Rome .

kako uporabiti filter kje je tvoja sorodna duša

Od takrat je 77-letna igralka nastopila v 45 igralskih vlogah IMDb .

Najpomembnejši med njimi so prišli Vsi moji otroci in njeni različni deli, kjer je igrala tudi Rae Cummings Drugi svet kjer je igrala Felicijo Gallant v več kot 1000 epizodah med letoma 1983 in 1999.

Dnevi našega življenja se nadaljujejo vsak dan naprej NBC .

Med drugimi novicami, Dota: Dragon's Blood - čas izdaje na Netflixu razkrit za anime serijo