Kaj pomeni 'WAP' pri pošiljanju sporočil? In razloženi pomen 'WAP' na TikTok!

Ali izraz 'WAP' še vedno vidite povsod in se ne zavedate, kaj pomeni? Vam je bilo poslano SMS in ne veste, kaj odgovoriti?Ne skrbite, bili smo enaki.Družbene medije so preplavili odzivi, ko je Cardi B lani izdala svojo novo skladbo z Megan Thee Stallion.

Kaj pa pomeni 'WAP' pri pošiljanju sporočil? Tu je pomen besedne zveze, tako da veste, preden jo nekomu pošljete.

sta se josh in nessa razšla 2020

Posnetek zaslona Cardi B - WAP feat. Megan Thee Stallion [Uradni glasbeni video]Kje ali prihaja 'WAP'?

Razen če živite pod skalo, ste izraz 'WAP' že kdaj slišali ali prebrali od lanskega leta, ko sta Cardi B in Megan Thee Stallion nevihto zavzeli svet in izdali novo uspešnico: 'WAP'.

Številni so pesem pohvalili zaradi njenega spolno pozitivnega sporočila in dejstva, da Cardi B in Megan Thee Stallion glasno in jasno razkrivata opolnomočenje žensk:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

In kot običajno, ko ženske krepijo moč in se svobodno pogovarjajo o svoji spolnosti, so mnogi skočili kritizirati sporočilo. Pesem št. 1 na svetovnih lestvicah prikazuje:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Kaj pomeni WAP pri pošiljanju sporočil? In na TikTok!

1. Izraz WAP ima različen pomen v popularni kulturi in svetu pošiljanja sporočil, zato želimo, da ste na tekočem, da se izognete katastrofalnim nesporazumom v besedilu.Najprej in najpomembneje je, da je v vsebini nove svetovne uspešnice Cardi B z Megan Thee Stallion izraz 'WAP' slengovski izraz, ki ga reperji uporabljajo za označevanje besedne zveze 'Wet As * P *** y'.

Posnetek zaslona Cardi B - WAP feat. Megan Thee Stallion2. 'WAP' se uporablja tudi pri pošiljanju sporočil kot kratica za 'With A Passion'. Na primer » Obožujem mac ‘n’ sir WAP « ali 'Sovražim Trump WAP, ker poskuša prepovedati TikTok'

3. 'WAP' je tudi 'ulična sinonim' za strelno orožje

novi avtomobili gta 5 kmalu

4. V digitalni tehnologiji WAP pomeni Brezžične dostopne točke

5. Smešno je, da je Alexandria Ocasio-Cortez, ameriška predstavnica, sprejela svojo interpretacijo zdaj znanega izraza:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Skratka, izraz 'WAP' je tu in da ostanemo. Razumejte njegov možen pomen in vas prosimo, da pred tipkanjem in pošiljanjem upoštevate kontekst pogovora.

Med drugimi novicami, Kdo je fant Kash Doll leta 2021? Reper se ponaša z novim moškim Tracyjem T na Instagramu!