Kaj pravi Drake v arabščini? Razložen je pomen besede 'Habibti prosim, ana akeed, inti wa ana ahla'

Drake govori o internetu, potem ko je v novi skladbi rapal v arabščini, kaj pa Drake pravi v arabščini v pesmi Only You Freestyle?Neizpodbitno dejstvo je, da je Drake eden največjih in najuspešnejših glasbenih umetnikov na svetu.33-letni kanadski reper ima zaradi tega oboževalce na vseh koncih sveta.

Ko Drake izvaja nove pesmi v drugem jeziku, lahko to svoje milijone oboževalcev razjezi.

Leta 2018 je Drake na progi nastopil v španščini Moj v zadnjem času pa ga je bilo mogoče slišati v francoskem petju v novo izdani pesmi DJ Khaled, Grčija.sta justin in selena spet skupaj

Zdaj pa je v najnovejšem glasbenem video posnetku britanskega reperja Headie One Drake mogoče slišati rapati v drugem tujem jeziku, tokrat v arabščini.

Toda kaj natančno Drake pravi v arabščini Only You Freestyle in kaj to pomeni?

Only You Freestyle

Only You Freestyle, ki je izšel 20. julija, je najnovejši singl 26-letnega britanskega reperja Headie One.Vendar v Londonu rojeni umetnik pesem deli z Drakeom, ki prevzame vodstvo v prvi polovici skladbe.

Največje presenečenje za poslušalce Drakeovega poslušanja je, da približno pri 40 sekundah v pesmi Kanadčan začne rapati v arabščini.

Headie One | YouTubeKaj pravi Drake v arabščini?

Vrstica v pesmi, ki je pritegnila pozornost oboževalcev, je naslednja:

  • »Arabski odtenek mi pravi, da sem podoben Jusufu, Hamzi. Habibti prosim, ana akeed, inti wa ana ahla '

Po navedbah Bližnjevzhodno oko , ta vrstica pomeni: 'Ljubezen moja, prosim, prepričana sem, da smo videti skupaj bolje.'Drake se že prej v pesmi sklicuje na britansko televizijsko in radijsko voditeljico Mayo Jamo, ki jo je poimenovala 'sladka', ki ima veliko oboževalcev, ki ugibajo, ali je Drakeova črta v arabščini povezana z njo ali morda z nekom drugim.

LONDON, Anglija - 18. februarja: (SAMO ZA UREDNIŠTVO) Maya Jama se je 18. februarja 2020 v Londonu v Angliji udeležila podelitve nagrad BRIT 2020 v areni O2. (Foto Dave J Hogan / Getty Images)

Foto Dave J Hogan / Getty Images

Oboževalci se odzovejo na Drakejevo novo pesem

Čeprav je bilo presenetljivo slišati, kako je Drake posnel nekaj vrstic v arabščini, toda 33-letnik je prejel veliko pohval, ker je v svojo zbirko dodal še en jezik.

En oboževalec na Twitterju je zapisal: 'Drake ima boljši arabski naglas kot jaz'

Medtem ko je drugi dodal: 'Drake tukaj, ki pljuva v arabščini, udarja خ in vse'

In končno, ta oboževalec je v gif obliki popolnoma povzel Drakejevo arabščino:

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Only You Freestlye avtorja Headie One (ft. Drake) je na voljo za poslušanje po izidu 20. julija 2020.

kolikokrat je bila jlo poročena

Med drugimi novicami, kdaj je datum vpisa Chanyeola? Član EXO se vpiše v vojsko!