'Dogovorili smo se': predsednik pravi, da bo podpisal 27-letnega moškega iz Aston Ville

LONDON, ANGLIJA - 30. NOVEMBER: Mahmoud Trezeguet iz Aston Ville v akciji med tekmo Premier League med West Ham Unitedom in Aston Villo na londonskem stadionu 30. novembra 2020 v Londonu v Angliji. Športni stadioni po Združenem kraljestvu ostajajo pod strogimi omejitvami zaradi pandemije koronavirusa, saj vladni zakoni o socialni distanci prepovedujejo navijačem na prizoriščih, zaradi česar se igre igrajo za zaprtimi vrati. (Fotografija Neville Williams/Aston Villa FC prek Getty Images)

Fotografija Neville Williams/Aston Villa FC prek Getty ImagesTrezeguet zapušča velikana Premier League Aston Villo, potem ko se je s predsednikom kluba Super Lig dogovoril o posoji v Istanbul Basaksehir in trdil, da je bil dogovor 'dogovorjen' prek Šport NTV.Zdi se, da ima kompleks heroja, Trezeguet.V svoji debitantski sezoni v Villa Parku je 9 milijonov funtov krilni igralec to dosegel dramatična, zadnja odločitev v polfinalni zmagi pokala EFL nad Leicester Cityjem.

Oba zadetka je dosegel v pomembni zmagi proti Crystal Palaceu z 2:0. in edini gol na tekmi proti Arsenalu. Dve nenavadni zmagi, ki sta odigrali pomembno vlogo pri 'velikem pobegu' Aston Ville iz izpada.gospod smith ima 4 hčerke in vsaka je imela brata odgovor

Kako se bo Philippe Coutinho odrezal pri Aston Villi? Football Manager 2022

BridTV 7679 Kako se bo Philippe Coutinho odrezal v Aston Villi? Football Manager 2022 937209 937209 center UCsIwxKQajD9zPQA4SufVXgg Elecspo (Youtube) https://yt3.ggpht.com/a/AATXAJxUznA4lOkmaqkQUT9LEkoByQ5fpNcf8ff2-0-w-cf8ff0-0-10-10-00-00-10-00-00-00-00-00-01-01-02

Zato se je zdelo nekoliko primerno, da bo Trezeguet v nedeljo popoldne stopil s klopi in nagnal ves Egipt v navdušenje.

Njegovih 100thminutni dotik, postavila je čudovita asistenca Mo Salaha , odpuščen Faraoni v polfinale afriškega pokala narodov na račun Maroka.

Eden domneva, da bo Istanbul Basaksehir upal, da bo Trezeguet svojo nagnjenost k odločnim udarcem prinesel s seboj v turško prestolnico.Bo Trezeguet še kdaj zaigral za Aston Villo?

Z Aston Villo smo se dogovorili o prenosu Trezegueta v najem, pravi predsednik Goksel Gumusdag.

Kmalu se bo pridružil ekipi.

nove epizode one punch man
SANKT PETERBURG, RUSIJA - 19. JUNIJ: Egiptov Trezeguet se odzove na tekmo skupine A svetovnega prvenstva v nogometu FIFA 2018 v Rusiji med Rusijo in Egiptom na stadionu Sankt Peterburg 19. junija 2018 v Sankt Peterburgu v Rusiji. (Foto Richard Heathcote/Getty Images)

Fotografija Richard Heathcote/Getty ImagesV petek je trener Basaksehirja Emre Belezoglu – slavni Newcastle United – potrdil svojo željo po vrnitvi Trezegueta v Turčijo .

Veliko prepotovani igralec je bil odkritje v prejšnjem obdobju v Superligi pri Kasimpasi, saj je dosegel 25 golov v samo dveh sezonah.Zanima nas Trezeguet, prizna Emre. Iščemo igralce, ki bodo prispevali k golom in povečali produktivnost v zadnji tretjini.

Trezeguet je v Villa Park preživel težko sezono. Po operaciji kolena je zamudil prve štiri mesece kampanje.

Nekoč, ko se je vrnil, je našel Philippe Coutinho zagotavlja novo tekmovanje za izhodiščno mesto.

LIVERPOOL, ANGLIJA - 22. JANUAR: Yerry Mina iz Evertona v akciji s Philippejem Coutinhom iz Aston Ville med tekmo Premier League med Evertonom in Aston Villo v Goodison Parku 22. januarja 2022 v Liverpoolu v Angliji. (Foto Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

shokugeki no soma sezona 3 ova

V drugih novicah, 'Nikoli ni': Jeff Stelling brutalno zavrže 26-letnika Tottenhama