Tv

Je bil Jeffrey Epstein mornarski pečat? Resurfaced fotografija vzbuja radovednost

Več TV zgodb

{{#articles}}

{{item.title}}

{{item.source.name}}{{/ articles}}

Znano je bilo, da je veliko stvari, toda ali je bil Jeffrey Epstein mornarski pečat? Fotografija, ki trenutno kroži, dviguje obrvi.Letos smo videli nekaj resnično čudovitih dokumentarnih filmov, ki se s podobnimi filmi prebijejo na naše zaslone Crip Camp , Zadnji ples , Tiger King in McMillions presenetiti določen akord občinstva.Zadnje, ki pritegne pozornost, je Jeffrey Epstein: Umazan bogataš na Netflixu.Ta štiridelna mini serija se osredotoča na ameriškega financerja in obsojenega spolnega prestopnika, ki je avgusta 2019 umrl v svoji zaporni celici v starosti 66 let.

Presodili so samomor, čeprav so njegovi odvetniki od takrat glasno govorili o vzroku smrti.Dokumentarec gledalcem omogoča dostop do intervjujev s tistimi, ki iz prve roke pripovedujejo o svojih izkušnjah z Epsteinom in o tem, kako je njegova moč pomenila, da se je lahko izognil posledicam.

na katerem otoku so snemali fantazijski otok

Številne obtožbe prihajajo na dan v vseh epizodah in morda več ljudi išče življenje moškega kot kdaj koli prej. Posledično se je pojavilo nepričakovano vprašanje ...

NEW YORK, NY - 8. JULIJ: Poklicana protestna skupina

Foto Stephanie Keith / Getty ImagesFotografija mornarskega tjulnja Jeffreyja Epsteina

Na družbenih omrežjih se je pred kratkim spet pojavila fotografija Jeffreyja Epsteina, oblečenega v mornarsko tjulnjevo uniformo.

zakaj me je facebook odjavil

Na sliki je, kako pozira na gradu Windsor ... in ja, to je Harvey Weinstein poleg njega.

Njegova oblačila kažejo na čin poveljnika mornarice in se nosijo le za formalne priložnosti. Kot bi si predstavljali, bi ga moral nositi le mornarski pečat.To je mnoge spodbudilo k vprašanju, ali je bil Epstein res mornariški pečat.

Pa je bil?Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Je bil Jeffrey Epstein mornarski pečat?

Ne, Jeffrey Epstein ni bil mornariški pečat.

Kot poudarja Moti , slika je bila posneta na kostumalskem balu za princeso Beatrice iz Yorkove zabave z 18. rojstnim dnem leta 2006.

Dogodek se je zgodil v gradu Windsor in dejansko je bilo zapisano, da je bil Epstein aretiran zaradi obtožb otroške prostitucije le osem dni po posnetku slike.

Ni se predstavljal za mornarskega tjulnja, temveč je preprosto oblekel kostum samo eno noč, članek BBC pa je pojasnil, da je bila 'tema večera 1888 z gosti v različnih kostumih'.

Tu so mnogi še bolj dvignili obrvi.

Glede na to, da je bila kostumografija iz leta 1888, kostum nima smisla, saj so mornariški tjulnji formalno ustanovljeni šele leta 1962. Resda lahko korenine izsledimo še dlje, vendar ne že leta 1888.

imena piratov s karibov po vrsti

Med drugimi novicami, se Clap for Carers dogaja nocoj?