Mladinec Tottenhama Dele Alli je imenoval najboljšega potencialnega igralca FIFA-e 17

Alli je bil razkrit kot eden najboljših mladih talentov na FIFA-i 17 poleg Manchester Uniteda Anthonyja Marciala.AnglijaZaložnik je FIFA 17, ki se hitro približuje, vezista Spursa Dele Alli objavil kot enega od draguljev igre EA Sports .Čeprav je osnovna ocena Allija na splošno še vedno pohvalnih 80, ga 20-letnik z 90 potenciali uvršča med obvezne igralce v načinu kariere v igri.

Pravzaprav ni videti nobenega mladega igralca, ki bi imel večji potencial od angleškega reprezentanta, Anthony Martial iz Manchester Uniteda pa je edini igralec Premier League, ki je zahteval enako oceno.Manchester United

Med najboljših 20 za Alli spadajo tudi mladinci prvoligašev Kurt Zouma, Kelechi Iheanacho in Marcus Rashford.

Gareth Bale SE NAZAJ ... PET mesecev pozno

Ocena 90 nakazuje, da EA Sports verjame, da je Alli lahko še naprej tako dober, kot je Gareth Bale zdaj, in boljši kot Mesut Ozil in Sergio Aguero.To temelji na trenutnih osnovnih ocenah igralcev za prihajajočo tekmo, ki naj bi izšla 29. septembra v Veliki Britaniji.

Tottenham Dele Alli iz Tottenhama in trener Mauricio Pochettino poskušata izvleči žogo iz Liverpoolovega Joela Matipa

20-letnik je na White Hart Laneu užival v fantastični prvi sezoni in dosegel 10 golov, s katerimi je Spursom pomagal doseči rekordno tretje mesto na lestvici Premier League.Toda do zdaj ta izraz ni uspel vplivati, saj želi znova najti svojo formo in upati, da bo uresničil svoj potencial tako, kot FIFA predlaga.

TottenhamV drugih novicah pa strokovnjak BBC trdi, da obstaja 'resnična možnost', da Celtic najame 8-kratnega zmagovalca naslova