Igralec Tottenhama dokazuje, zakaj Conte domnevno ni prepričan, saj se čaka odločitev o prestopu

LONDON, ANGLIJSKA - 12. JANUARJA: Antonio Ruediger iz Chelseaja je dosegel svojo stran

Foto: Shaun Botterill/Getty ImagesTottenham Hotspur je v sredo zvečer v polfinalni fazi izpadel iz pokala Carabao in doma izgubil z 1:0 proti Chelseaju.Ker je prejšnji teden izgubil z 2:0 na Stamford Bridgeu, bo to vedno velika zahteva za Tottenham.

Tottenham ni mogel popraviti primanjkljaja, in to je še en kos srebra, ki ga ne bo v omari s trofejami Spurs.

Za poraz ni mogoče očitati nobenega igralca, a vratar Pierluigi Gollini si v resnici ni naredil nobene usluge.Zmagovalec Chelseaja je prišel iz kota, Antonio Rudiger pa je z glavo poslal Masona Mounta.

RONALDO MORA PRENEHATI cviliti.

BridTV 7768 RONALDO MORA PRENEHATI cviliti. 940027 940027 center 13872

Gollini je odletel iz posoje, da bi prevzel žogo, a ga je Rudiger premagal v prenagljeni in na koncu nesrečni odločitvi.

Gollini je bil vso noč videti neprepričljivo, zaradi česar so se mnogi spraševali, zakaj je bil v ekipi.Hugo Lloris ni bil poškodovan; sedel je na klop. Antonio Conte je očitno želel dati priložnost Golliniju v veliki tekmi, ko ocenjuje vratarja.

Če je bila to Gollinijeva velika preizkušnja, potem ni ravno uspešno opravil.

človek ima 4 hčere odgovor na uganko

Poročila iz talkSPORT-a so že bila namiguje, da Conteja Gollini 'ne prepriča'.V poročilu je dodano, da se Sam Johnstone iz West Broma že išče zamenjavo to poletje.

LONDON, ANGLIJA - 12. JANUAR: Pierluigi Gollini med drugo tekmo polfinala pokala Carabao med Tottenham Hotspur in Chelseajem na stadionu Tottenham Hotspur 12. januarja 2022 v Londonu v Angliji. (Fotografija Charlotte Wilson/Offside/Offside prek Getty Images)

Fotografija Charlotte Wilson/Offside/Offside prek Getty ImagesOpomba Sky Sports da mora Tottenham trajno prevzeti posojilo iz Atalante, če Gollini odigra 20 tekem.

Na sinočnji tekmi je Gollini dosegel osem v vseh tekmovanjih, zdaj pa ga je težko videti, da bi igral še 12.

Fabio Paratici morda vidi nekaj, kar mu je všeč v Golliniju, Conte pa menda ne - in predstava proti Chelseaju je povzela, zakaj.

Neprepričljivo in prenagljeno sta dve besedi, ki ju nikoli ne želite povezati s svojim vratarjem, a to je tisto, kjer je Gollini trenutno.

Gollini se pri Manchester Unitedu ni prebil in se je celo boril v prvenstvu z Aston Villo, tako da je to vedno šlo za daleč.

Conte se je morda zdaj odločil za Gollinija, pri čemer trajna poteza zdaj zagotovo ne pride v poštev.

LONDON, ANGLIJA - 12. JANUAR: Pierluigi Gollini iz Tottenham Hotspur se odzove med drugo tekmo polfinala pokala Carabao med Tottenham Hotspurjem in Chelseajem na stadionu Tottenham Hotspur 12. januarja 2022 v Londonu v Angliji. (Foto Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

V drugih novicah, Shaun Wright-Phillips je povedal, zakaj je 'zaskrbljen' zaradi možnosti za preživetje Leedsa