Navijači Tottenhama razpravljajo o poročilih, da bi 29-letnik raje prestopil Spurs namesto Newcastla

Navijači Tottenhama so se na Twitterju odzvali na poročila, da bi Barcelonin as Philippe Coutinho raje prestopil k Spurs - pred Newcastlom. Navijači Spurs so se odzvali na Twitterju, številni vsi za prihod Brazilca.29-letni Coutinho je na robu Barcelone. Ker želi klub unovčiti znižanje mase plač, bodo tisti, ki ne dosegajo visokih plač, prvi šli. Brazilski reprezentant Coutinho je na vrhu tega seznama.Nekdanjega igralca Liverpoola so redno povezovali z vrnitvijo v Premier ligo. Tottenham naj bi bil med zainteresiranimi klubi, medtem ko se je Newcastle, bogat z denarjem, pojavil kot možnost od njihovega prevzema.Poroča španski časnik Mundo Deportivo to Coutinho je tarča tako Spurs kot Newcastla . Oba naj bi dala ponudbe. Trdijo pa tudi, da Coutinho raje prestopi k Spurs kot Newcastlu.

Ko je Ideguchi vklopljen, ga lahko ni mogoče igrati | Japonski nogometni strokovnjak Sam Robson

BridTV 7573 Ko je Ideguchi vklopljen, ga ni mogoče igrati | Japonski Nogomet Strokovnjak SAM ROBSON 935561 935561 CENTER UCQUPN73T2WXGYZCDTLE8M7G 67 TAIL TAIL (YOUTUBE) https://yt3.ggpht.com/ytc/aauvwng3cc-baxura5yt1vj63uuvobd19n6j_xkhd=s800-c-c-c0x00fffff

Kaj si navijači Tottenhama mislijo o podpisu Coutinha pred Newcastlom?

Coutinho je v svojih najboljših močeh eden najboljših igralcev v evropskem nogometu. To se je izkazalo, ko je Barcelona porabila več kot 100 milijonov funtov, da bi privabila nekdanjega zvezdnika Interja na Nou Camp. Zdaj pa ni vreden niti blizu tega.Zaradi pomanjkanja forme ali samozavesti pri Barceloni je celo odšel na posojo v Bayern München, kjer je bil ravnodušen. Medtem pa Spursom primanjkuje kreativnosti na sredini igrišča – ob odhodu Danca niso zamenjali Christiana Eriksena.

Navijači Tottenhama so se na Twitterju odzvali na poročila, da je klub dal ponudbo – in da jih ima Coutinho raje kot Newcastle. Mnogi menijo, da bi bil dober podpis za ekipo Antonia Conteja.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah, Micah Richards trdi, da mu 24-letnik Newcastla povzroča 'nočne more'