10 najboljših igralcev Southamptona na FIFA 17, vključno z 83 ocenjenimi najboljšimi igralci

V zadnjem delu serije FIFA je prišlo do ene ali dveh sprememb na strani Southamptona.Vodja Southamptona Claude PuelZačetek sezone je bil za Southampton doslej počasen s samo eno zmago iz prvih petih tekem. Izguba nekdanjega šefa Ronalda Koemana proti Evertonu je nadaljevala trend, da so stranski igralci v zadnjih nekaj sezonah v prestopnem roku izgubili ključne številke v klubu.Novemu menedžerju Claudeu Puelu že dolgo ni uspelo uveljaviti lastnega sloga v klubu, zato bo imel čas, preden se začne panika.

kdaj izide album juice wrld

Medtem ko je pri vodstvu sveta prišlo do sprememb v vodstvu, je bilo tudi precej sprememb v ocenah njihovega igralca FIFA. Ocene za ocene FIFA 17 iz Southamptona, kot jih je objavil Futhead , kažejo, da je najboljši igralec Southamptona zdaj ocenjen s 83.10) Shane Long - 77

Shane Long doseže prvi gol za Southampton

Shane Long je tako nevaren kot kdaj koli prej na tekmi s svojimi 84 tempi, četrto najvišjo oceno v klubu. FIFA je prav tako želela pokazati svojo neverjetno moč za nekoga tako majhnega, njegovo telesno oceno ocenila na 81.

Scott Brown in čustveno keltsko slovo

10) Jay Rodriguez - 77

Rodriguez, ki je nagnjen k poškodbam, si bo želel nastopiti v številnih predstavah, ki bodo zmagale v igrah Southamptona, njegov vrhunski dribling (77) in tempo (82) pa bo ravno to storil.8) Charlie Austin - 78

Southampton

Austin si bo v tem mandatu po mirni sezoni nazadnje želel zabiti še več golov. Zaradi 79 strelskih in 76 fizičnih lastnosti je zelo dobro zaokrožen igralec.

8) Jordy Clasie -78

Globoki vezist Clasie je pomemben za to stran Southamptona in to kaže na njegovo podajo. Ocenjen je na 80, le James Ward-Prowse (83) je to izboljšal.8) Cedric - 78

Desni bočni branilec je zelo uravnotežen in predvsem v obrambi zelo močan. Njegova obramba je ocenjena na 75, njegova telesna sposobnost pa 72, zaradi česar je zelo spreten branilec bokov.

5) Ryan Bertrand - 79

LiverpoolEna ocena z desnega boka je leva. Bertrand je eden najboljših igralcev Southamptona in FIFA se s to izjavo strinja. Njegovi 78 obramb ga naredijo močne zadaj, medtem ko njegov 78 tempo pomeni, da lahko po potrebi bombardira naprej.

5) Virgil Van Dijk - 79

Sredinski bočni branilec je eden najboljših igralcev Southamptona, njegova telesna ocena 83 pa je najvišja v klubu.

5) Dušan Tadić - 79

Levi vezist bo lep dodatek na strani katerega koli navijača Southamptona. Njegovih 80 podaj in 83 driblingov pomeni, da lahko igra po levi, kot ponavadi, ima pa tudi tehnično sposobnost igranja skozi sredino.

2) Sofiane Boufal - 80

Levi bo v tej sezoni ljubljenec navijačev Southamptona. Boufal je eden najhitrejših igralcev v klubu (85), njegov dribling (87) pa je najboljši v moštvu Southamptona.

1) Jose Fonte - 83

Jose Fonte slavi po tretjem zadetku za Southampton

Najboljši igralec Southamptona je njihov srednji polčas in kapetan Jose Fonte. Pri ocenjenih 83 se dobro razlikuje od soigralcev in njegovih 84 obrambnih igralcev bo zagotovo čim manj zadetkov tako v FIFA kot v resnici.

je ju na podlagi resnične zgodbe

V drugih novicah pa poročajte: Arsenal se je boril z Leicesterjem, da bi podpisal igralca v primerjavi z nekdanjo tarčo 37 milijonov funtov