Časovnica 'državljanske vojne' Kida Cudija in Petea Davidsona, ki spodbuja prijateljstvo

Kanye West je s Peteom Davidsonom okrepil vročino, saj se raper meri na druge znane obraze, povezane s komikom SNL.West, ki ima pravno spremenjeno njegovo ime Ye, je javno izražal svojo nenaklonjenost Peteu Davidsonu, odkar je komik začel zmenek s Kim Kardashian . Začenši z nekaj potezami na družbenih omrežjih in se stopnjujejo na disses v zadnjih pesmih Ye Eazy in City of Gods, ni videti, da bi napetost kmalu popustila.Toda ko se Kid Cudi zaplete v prepir, so nekateri zdaj radovedni, da bi izvedeli o Cudijevem prijateljstvu s Peteom Davidsonom.NEW YORK, NEW YORK - 5. DECEMBER: Kid Cudi se je udeležil svetovne premiere Netflixa

Fotografija Theo Wargo/WireImage,

venti ledena kava s 4 pumpicami bele mokke in sladke smetane tik tok

Kid Cudi in Pete Davidson postaneta prijatelja

Raper Kid Cudi se je v svoji karieri večkrat pojavil v oddaji Saturday Night Live in tako je prvič spoznal Petea Davidsona. Davidson je bil redni član igralske zasedbe v humoristični seriji od leta 2014 . Številna poročila to navajajo kot leto, ko sta postala prijatelja .Opombe o popravkih za sims 4, avgust 2019

Komedija je očitno povezovalna točka za Cudi in Davidsona. Po srečanju leta 2014, Kid Cudi pomagal pri promociji za Davidsonov standup special 'SMD', ki je bil predvajan leta 2016. Ko se je Kid Cudi aprila 2021 pojavil na SNL, je igral v skeču skupaj s Peteom Davidsonom utrdili svoje prijateljstvo leta naprej.

Cenjenje za delo drug drugega je globlje, saj je Davidson večkrat spregovoril o tem, kaj mu glasba Kida Cudija pomeni. Cudi je najboljši od vseh, je dejal komik Klub zajtrkov leta 2016. Rešil mi je življenje. Ubil bi se, če ne bi imel Kid Cudi.

Ponovno ogled slike rojstnodnevne zabave

Ne moremo govoriti o prijateljstvu Petea Davidsona in Kida Cudija, ne da bi omenili zdaj zloglasno sliko rojstnodnevne zabave.Leta 2019 je Kid Cudi praznoval svoj 35. rojstni dan z večerjo s slavnimi v Nobu Malibuju. Nekatera od prisotnih imen so Pete Davidson, Kanye West, Timothée Chalamet in Kim Kardashian. Torej, v bistvu vsi igralci, ki so trenutno vključeni v govedino.

Preden se je srečal s Kim Kardashian, je Pete Davidson to anekdoto z večerje pogosto uporabljal v svojih komedijah in se šalil o tem, kako je na podlagi računa .

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Ker Kanye West še naprej cilja na Petea Davidsona, je od takrat uporabil slike s tega rojstnega dne, da bi poudaril prijateljstvo Kida Cdija s komikom SNL.

12. februarja 2022 je Kanye West je delil sliko posneto iz tiste noči, urejeno tako, da vključuje rdeči križ na Davidsonovem obrazu. Napis na Instagramu se je glasil: Želel sem samo, da bi moj prijatelj dobil moj hrbet, nož je samo globlje. Tudi on potrjeno da se Kid Cudi ne bo pojavil v njegovem naslednjem projektu Donda 2.je hart of dixie na netflixu

Cudijevo in Petejevo prijateljstvo povzroča 'državljansko vojno'

Kanye West je 12. februarja kopal globlje in delil še eno urejeno sliko Instagram . Ta slika je popravek plakata Captain America: Civil War, ki je bil urejen tako, da bo več znanih obrazov nadomestilo Maščevalce.

Na eni strani imamo Yea, na drugi Petea Davidsona. Na strani Ye so vključeni Drake, trenutna punca Julia Fox, Travis Scott in Future. Na strani Petea Davidsona so Kim Kardashian, Kid Cudi, Billie Eilish in Taylor Swift.

Niti Pete Davidson niti Kid Cudi še nista govorila o tem najnovejšem izkopu iz Ye, čeprav ne pričakujemo, da bodo iz njihove 'ekipe' kmalu prišli še nobeni plakati v stilu Avengerja!

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Fortnite | Silk Sonic Icon Series

BridTV 8392 Fortnite | Silk Sonic Icon Series https://i.ytimg.com/vi/pZ4ahzhW0ho/hqdefault.jpg 954313 954313 center 13872

V drugih novicah, Oboževalci se sprašujejo, ali ima otroško ime Kylie Jenner Wolf globlji pomen