Tim Sherwood meni, da je igralec Tottenhama, ki ga namerava podpisati, 'uničujoč'

BRENFORD, ANGLIJA - 22. JANUARJA: Ruben Neves iz Wolverhampton Wanderers slavi s soigralci, potem ko je zadel svojo ekipo

Fotografija Jack Thomas – WWFC/Wolves prek Getty ImagesTim Sherwood je rekel naprej Sky Sports News (14:19, 22. januar 2022) da bi krilni igralec Wolverhampton Wanderers Adama Traore lahko bil uničujoč za Tottenham Hotspur Antonia Conteja.Nekdanji trener Tottenhama je sodeloval s Traorejem, ko je vodil Aston Villo.

Strokovnjak Sky Sports meni, da se je Traorejev razvoj ustavil, vendar meni, da bi lahko bil 25-letnik uničujoč za Tottenham pod vodstvom Antonia Conteja kot desnega krilnega branilca.

OCENJEVANJE vsake ekipe AFCON 2022 do zdaj

BridTV 7965 OCENJEVANJE Vsaka ekipa AFCON 2022 doslej 945134 945134 center 13872

Athletic so poročali, da je Tottenham prepričan, da si bo v januarskem prestopnem roku zagotovil storitve Traoreja za 20 milijonov funtov.S tabo domnevno želi podpisati nekdanjega krilnega igralca Barcelone, da bo igral kot desni bočni branilec.

Sherwood je rekel o Traoreju na Sky Sports News (14:19, 22. januar 2022) : V Premier ligi ni ekipe, ki ne bi želela Adama Traoreja v svojih vrstah.

Njegov razvoj se je ustavil. Potrebuje menedžerja, ki to zahteva. Mislim, da je Antonio Conte ta človek.kako dobiš trofeje na snapchatu

Mislim, da bi lahko našel pot zanj, morda kot krilnega branilca. S tem tempom, ki ga ima, bi bil uničujoč. Če ima pred seboj travo, ga nihče ne more ujeti.

BRENFORD, ANGLIJA - 22. JANUAR: Adama Traore iz Wolverhampton Wanderers teče z žogo med tekmo Premier League med Brentfordom in Wolverhampton Wanderers na stadionu Brentford Community Stadium 22. januarja 2022 v Brentfordu v Angliji. (Fotografija Jack Thomas - WWFC/Wolves prek Getty Images)

Fotografija Jack Thomas – WWFC/Wolves prek Getty Images

Adama Traore bi lahko bil kupčija za Tottenham

Po našem mnenju bi se Traore lahko za 20 milijonov funtov izkazal za ugodno za Tottenham v januarskem prestopnem roku.Ja, vemo, da je krilni igralec ne doseže dovolj golov in ne nudi preveč asistenc.

Česar ne moremo prezreti, je, da ima Traore izjemen tempo in je zelo nevaren v igrah ena proti ena.Igranje kot krilni branilec bi lahko pomagalo tudi Traoreju.

Krilni igralec bi lahko pokazal svoj tempo in moč, Conte pa bi ga lahko izboljšal tudi s svojim zaključkom.

Conte je Romelu Lukakuja in Victorja Mosesa popeljal na drugo raven, enako bi lahko storil tudi s Traorejem.

V drugih novicah, 'No, to je novo': Arsenalovi navijači so osupli nad novim poročilom o 45 milijonov funtov vrednem napadalcu UCL