TikTokov Towel Drop Challenge je razložen, da ne boste padli nanj

TikTok je znan po tem, da prikazuje trende in izzive, o katerih ne bi pomislili ali zanje niti slišali.Medtem ko nekateri izzivi kot slikanje zob z lakom za nohte so vprašljivi, drugi radi računajo svoje faza lune na vaš rojstni dan so bili informativni in so dobra oblika zabave.In nekateri trendi, kot je izziv Towel Drop, obstajajo samo zato, da bi vas preslepili. Naj vam torej razložimo, kaj je, preden vas pošalijo.

Pierson Fode , Tik Tok

Ne nasedajte izzivu spuščanja brisač

Kakor se zdi senzacionalno ime izziva, boste ob koncu presenečeni.Izziv Padec brisač ni nov za TikTok.

Uporabniki platforme v njem sodelujejo že leta. Nekateri videoposnetki segajo v leto 2019, drugi pa so tako novi kot prejšnji mesec.

To pomeni, da se ljudje po vsem svetu že dolgo prepuščajo trendu in je letos znova pridobil veliko pozornosti.Trend v bistvu vidi ljudi, oblečene v brisače. Omenjeno brisačo spustijo tik pred kamero, a to, kar se zgodi, ni tisto, kar bi pričakovali.

@nikirjensen

Padec brisače

♬ izvirni zvok – Adam Wright

Izziv vas zavede, da verjamete, da je resničen

Morda je prav način izvajanja trenda zavedel številne ljudi, ki so si ga ogledali prvič.kdaj izide haikyuu sezona 4

Če želite uresničiti trend, se morate samo posneti, zavite v brisačo. Ko stojiš pred kamero, se zdi, kot da ne nosiš nič drugega kot brisačo.

Vendar pa to vidijo drugi. Vsi, ki se bodo udeležili tega izziva, bodo oblečeni pod brisačo. Vendar ga ne morete videti, dokler brisača ne pade.Šele po ogledu nekaj TikTokov boste ugotovili, da je to priljubljena in smešna potegavščina.

Mayday | Prikolica

BridTV 8201 Mayday | Napovednik https://i.ytimg.com/vi/BozcVHzX65U/hqdefault.jpg 950277 950277 center 13872

Drugi zabavni trendi, ki jih lahko preizkusite v TikToku

Podobno kot izziv spuščanja brisač, je TikTok v zadnjem času prevzelo nekaj drugih zabavnih trendov.

Eden izmed njih je Strawberry Feild vprašanje izziv, ki vam očitno pove, ali vam je vaš partner zvest na podlagi njegovih odgovorov na standarden sklop vprašanj.

Ko je valentinovo pred vrati, lahko tudi preizkusite Kalkulator lune na moj rojstni dan da vidite, ali se vaš zodiak ujema s partnerjevim.

' Slika, ki jo je posnela NASA, ko sem se rodil Trend bi lahko bil tudi tako zanimiv, saj uporabnikom pomaga ugotoviti, kaj je vesoljski teleskop Hubble videl na dan njihovega rojstva.

V drugih novicah, Na novo zaročena HyunA in DAWN pokažeta svoja ujemajoče se prstane