Tv

Tisti čas, ko sem se reinkarniral za sluz, je bil potrjen datum izdaje 2. sezone!

Takrat sem bil reinkarniran v sluz / osem bitov

Takrat sem bil reinkarniran v sluz / osem bitovVeč TV zgodb

{{#articles}}

{{item.title}}

{{item.source.name}}{{/ articles}}

Datum izdaje sezone 2, ko sem se reinkarniral kot sluz je bil uradno potrjen, kdaj se bo torej hit anime vrnil?kdaj izide film ubijalec demonov

Trenutno je na tisoče fantastičnih anime serij, ki si jih lahko ogledate, toda odkrito povedano je lahko, da je obseg oddaj na voljo včasih nekoliko ogromen.

Kljub tej veliki količini vsebine ni veliko serij, ki bi imele enako raven ustvarjalnosti in izvirnosti kot Tisti čas sem se reinkarniral v sluz .

Sezona 1 je bila hit po vsem svetu, a mnogi oboževalci se sprašujejo, kdaj se bosta vrnili druga sezona in enako priljubljena serija OVA.Tisti čas sem se reinkarniral v sluz : Stanje podaljšanja

To je dobra novica za ljubitelje tistega časa, ko sem se reinkarniral v sluz, 2. sezono je uradno potrdil Eight Bit.

Čeprav to novice za mnoge od nas ni bil posebno presenetljiv, uradna potrditev je vedno dobrodošla. Ne samo, da je bil anime neverjetno priljubljen med oboževalci, ampak je kritike prejel izjemno pozitivne kritike za animacijo, zgodbo in ustvarjalnost.

Poleg tega stalna serija mang, na kateri temelji anime, samo še bolj narašča, saj je novembra izdala svoj 16. zvezek.ali lahko igrate minecraft cross platform pc in ps4
Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Tisti čas sem se reinkarniral v sluz : Izdaja 2. sezone datum

  • Tisti čas, ko sem se reinkarniral kot sluz, sezona 2 naj bi izšla na Crunchyrollu v torek, 12. januarja 2021.

Sprva je bil predviden izid drugega obroka zadetega animeja Oktober 2020, vendar mora, tako kot pri mnogih projektih tudi letos, biti zamuja za nekaj mesecev zaradi pandemije koronavirusa.

Na srečo se serija vrne v začetku leta 2021 in bo razdeljeno sodišče sezono, trenutno je drugi polčas načrtovano do premiere julija 2021.Spodaj si lahko ogledate uradni napovednik za 2. sezono:

20. oktobra je izšla popolnoma nova vizualna umetnina za 2. sezono, ki prikazuje vse naše najljubše sluzave like, oglejte si jih spodaj.Vendar pa smo dobili tudi spin-off anime za prvotno oddajo aprila 2021, imenovano Dnevniki sluzi - tako da je veliko neverjetnih sluzavih vsebin, ki se jih lahko veselimo!

reinkarniran kot sluz datum izida 2. sezone
Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

OVA epizoda 5 ...

Peti OVA (OAD2) za takrat, ko sem se reinkarniral v sluz premierno v sredo, 11. novembra na Japonskem in 27. novembra na Crunchyrollu.

V začetku junija je izšel četrti OVA 'Glamurozno življenje učitelja Rimuruja kot učitelja, 2. del', vendar je bilo veliko oboževalcev zaskrbljenih, da tretji del zaradi pandemije ne bo premierno predstavljen v tem koledarskem letu.

Na srečo se zdi, da na serijo OVA ne vpliva trenutna kriza javnega zdravja in je bila izdana v začetku novembra.

Takoj, ko bomo potrdili več informacij, vam bomo prinesli posodobitve o drugi sezoni Tistega časa, ko sem se reinkarniral kot sluz, Slime Diaries in seriji OVA.

kje dobiti helikopter gta 5

Avtor Tom Llewellyn - [e-pošta zaščitena]

V drugih novicah Zakaj je bil napad na Titan 73 odložen? Pojasnjena preložitev nove epizode