'Težko': Di Marzio trdi o Contejevi prihodnosti pri Tottenhamu

Gianluca Di Marzio je to trdil s trenerjem Tottenham Hotspur Anthony Conte , je 'težko' načrtovati dolgoročno, kar zadeva njegovo prihodnost.Italijanski nogometni strokovnjak je omenil Contejevo trenutno pogodbo pri Spursih, ki se izteče ob koncu sezone in kako je njegova dolgoročna prihodnost odvisna od tega, 'kaj želi zgraditi Tottenham'.Ena stvar je gotova, Conte ne more trditi o podpori, ki jo je dobil v poletnem prestopnem roku 2022, ker je bilo več kot 100 milijonov funtov porabljenih za igralce, tako izkušene kot tiste za prihodnost.

 antonio conte tottenham
Foto: Gualter Fatia/Getty Images

Od privabljanja hrvaškega zvezdnika Ivana Perišića z brezplačnim prestopom do podiranja klubskega rekordnega prestopa ljubljenca navijačev Richarlisona iz Evertona – igralca, ki se je sprva pridružil kot rezerva.

To podpira menedžerja, toda Conte si bo verjetno želel več, ko se januarja znova odpre okno in naslednje poletje.Ne glede na to, ko so Di Marzia vprašali o Conteju in njegovi dolgoročni prihodnosti, je povedal tole: kot je povedal za Sky Sports News (12/08/22 ob 20:40).

kaj se zgodi, ko siri rečeš 000

'Z Antoniom Contejem je težko načrtovati dolgoročno,' je dejal Di Marzio. 'To je zato, ker vedno želi zmagati.

»Če mu bo klub sledil, mislim, da poleti, mu bodo sledili. Ne samo kupovanje mladih igralcev, tudi Perišića. Če mu sledijo, potem mislim, da lahko ostane.Toda tudi ko je po dveh letih prišel v Inter, je rekel 'ne, ne morem več ostati'. Težko je, ker je Antoniov značaj tako, ne vem, kako se temu reče v angleščini, a vedno želi zmagati.

'Če se zgodi majhna situacija, ko čuti, da ne more zmagati s Tottenhamom, potem reče 'ne (stisne vam roko)'. In pogodba se izteče ob koncu sezone, kajne?! Odvisno je tudi od tega, kaj želi Tottenham zgraditi v prihodnosti.”

 Sporting CP proti Tottenham Hotspur - skupina D - UEFA Liga prvakov
Foto: Gualter Fatia/Getty Images

POGODBE CONTEJA IN KANEJAdatum izdaje pokemon go naslednje generacije

To je velik za navijače Spurs, med vsemi posli, sklenjenimi to poletje, od Richarlisona do Yvesa Bissoume, pri čemer sta zgornja dva podaljšala svoje bivanje.

Trenutna pogodba Harryja Kana poteče leta 2024 – in po dobro dokumentiranih pogovorih o njegovi prihodnosti lansko poletje – v tem oknu ni bilo nobenega hrupa o njegovem odhodu.Toda oboževalci bodo dolgoročno želeli videti dve izmed svojih najpomembnejših likov, in če želijo osvajati trofeje, podpisati nove pogodbe.

Ne bi bilo presenečenje, če bi bilo kot učinek domin in bi eden sledil drugemu pri podpisu.

Med drugimi novicami, 'Neuspešno': BBC-jev strokovnjak poslal brutalno sporočilo Tottenhamu pred dvobojem CL