'Grozno': Robbie Keane kritičen do starejšega igralca Tottenhama med porazom proti Wolvesom

Robbie Keane je bil kritičen do Huga Llorisa in njegovega 'strašnega' vratarja med Tottenhamovim porazom z 2:0 proti Wolvesom v nedeljo, kot je povedal Premier League Productions (13/02/22 ob 15. uri).V prvih 20 minutah so Wolvesi prišli v vodstvo z 2:0 in Keane meni, da bi Lloris moral biti 'veliko boljši' s prejetimi goli.Prvi udarec je prinesel čevelj Raula Jimeneza, vendar je Lloris v nastajanju začutil, da bi moral ujeti strel, preden je udarec Wolves sladko udaril z volejem.NAJ ČUDNI Prestopi v Evropi januarja 2022

BridTV 8213 NAJČUDNO Evropski januar 2022 Prenosi 950781 950781 center 13872

Potem je bila zmešnjava pri golu Leanderja Dendonckerja, kar je nato povzročilo, da je Antonio Conte že po 28 minutah odbil Ryana Sessegnona.

Čeprav ni šlo za to, da bi Angleža izpostavili, je le plačal ceno za precej grozno popoldne celotne ekipe v severnem Londonu.In Keane ni bil preveč navdušen nad tem, kar je videl od Tottenhamovega kapetana proti njihovi kolegi, ki lovi Ligo prvakov.

kdaj bo izšla 2. sezona ljubezenskega alarma

Spursi so bili zelo, zelo površni, je dejal Keane. Lloris mora tukaj narediti veliko bolje. Tudi prvo reševanje. Lahko gre širše?

Potem drugega, samo zgrabiti ga mora. V resnici ni nikogar okoli njega. Ob sebi ima svojega branilca. Je zelo, zelo mehka. Toda (Jimenezu) ne odvzemajte ničesar.Tudi to (drugi gol), očitno še razmišlja o svoji napaki od prej. Samo grozno. Prehod širok. Imejte seveda malo sreče, vendar zadenete tarčo in Dendoncker je le sledil.

Wolverhampton Wanderers

Fotografija DANIEL LEAL/AFP prek Getty Images

Na vrtu je bilo sprva videti rožnato za Antonia Conteja in Tottenham v Premier ligi, a zdaj se je vse skupaj zrušilo.To so trije porazi na skoku v ligi in vse te tekme v roki se začenjajo umivati.

Še slabše pri rezultatu Wolves je, da jih je ekipa Midlandsa prehitela na tabeli.Torej, to je dvojni strel v nogo za Contejeve može, ki jim je le majhna zadeva, da se soočijo z Manchester Cityjem.

V drugih novicah, 'Nikoli ni': Jeff Stelling brutalno zavrže 26-letnika Tottenhama