Shearer podaja razsodbo o polemiki med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem

Alan Shearer se je lotil Twitter da bi podal svoj odziv na polemiko o VAR, ki vključuje Marcus Rashford na manchestrskem derbiju med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem na Old Traffordu v soboto popoldne.V to verjame legenda Newcastle Uniteda Rashford je bil 'zelo pameten' za prvi gol, ki ga je Manchester United dosegel proti Manchester Cityju na današnji tekmi Premier League.V 78. minuti je za rdeče hudiče poskrbel Bruno Fernandes.Portugalski reprezentančni ofenzivni vezist je zadel s čudovitim udarcem.

Angleški reprezentant Rashford je bil v ofsajdu, vendar ni veljalo, da bi motil igro.Gol je bil sprva označen z ofsajdom, a ga je VAR razveljavil.

 Manchester United proti Charlton Athletic - Carabao Cup, četrtfinale
Fotografija Naomi Baker/Getty Images

Gol je obstal.

Rashford je dosegel drugi gol za United, rdeči hudiči pa so zaključili a Povratna zmaga 2-1 .Alan Shearer o polemiki med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem VAR

Velika zmaga za Erika ten Haga

Manchester City na manchestrskem derbiju ni bil najboljši, a Manchester United je treba pohvaliti za predstavo in zmago.

Da, prvi zadetek je bil sporen, a verjetno bi vseeno rekli, da si je United zaslužil zmago.

Zmaga je povečala možnosti moštva Erika ten Haga, da to sezono konča med prvimi štirimi na lestvici Premier lige, in kdo ve, lahko bi se potegovali celo za naslov.Med drugimi novicami, Jurgen Klopp razpravlja o razpoložljivosti Jamesa Milnerja za Liverpool proti Brightonu