Tv

Datum izdaje sezone sedmih smrtnih grehov: Anime, ki bo premiera v začetku avgusta na Netflixu

Po tednih govoric, ugibanj in draženja se zdi, da končno vemo, kdaj bo na Netflixu objavljena sezona The Seven Deadly Sins, 4. sezona.Bodimo iskreni, večina od nas, ki gledamo anime, smo vajeni lažnih govoric o datumih izidov, zamudah in odpovedih, vendar me vseeno moti.kdaj se vrača demon slayer

Premiera sezone 4 Netflixove uspešnice, The Seven Deadly Sins, je bila predvidoma v začetku julija, vendar je bila oddaja odstranjena z uradnih plakatov, ni pa bilo objavljeno, zakaj.

Pojavile pa so se nove informacije, ki kažejo, da bo oddaja objavljena v začetku avgusta.

Datum izdaje sezone 4 ...

Nove informacije kažejo, da je datum izdaje 4. sezone sedmih smrtnih grehov 6. avgust 2020.Spletna stran Whats-On-Netflix je imela prej anime kot TBA, ki je še vedno na nekaterih seznamih za prihajajočo sezono, vendar menimo, da je to dober datum izdaje.

Sedem smrtnih grehov je bilo pred tem odstranjeno z julijskih plakatov ...

Netflix je prejšnji teden v anime skupnosti povzročil resno zmedo, ko so s svojih promocijskih plakatov za julij odstranili The Seven Deadly Sins.

Čeprav so bili mnogi oboževalci neverjetno razdražljivi, so mislili, da je to posledica zamude angleškega zvoka, težave, ki je razširjena v drugih nedavno izdelanih izvirnih animejih Netflix.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Lažne novice za datum izdaje 4. julija ...

Napačne govorice o uradnem datumu izdaje za četrtothjulija je nekaj dni prejšnji mesec krožil po internetu. Vendar noben od zahtevkov ni imel nobenih dejanskih povezav do verodostojnih virov.

Menimo, da je bila ta govorica v prvi vrsti posledica objave starih tvitov v zvezi s prihajajočim ameriškim 4. julijemthpraznovanje predstavlja 'Ponos' - del * verskih * 'sedmih smrtnih grehov'.4thjulija nato počasi povezal z Sedem smrtnih grehov anime serije, nato pa so ljudje začeli verjeti, da je to datum izida za 4. sezono.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

To stran bomo posodobili z več informacijami, takoj ko bo objavljena iz uradnih virov, zato nadaljujte znova.

kje najti panje v minecraftu

Med drugimi novicami, koga igra Bonnie Piesse v Vojni zvezd? Igralka se vrača po Obi-Wan Kenobi