'Sanje so se uresničile': na Liverpool nori strokovnjak se je odzval na govorice o prestopu Bellingham & Nunes

Jose Enrique pravi, da bi bilo 'neverjetno', če bi Jurgena Kloppa Liverpool naj bi zagotovili podpise najstniške zvezde Borussie Dortmund Jude Bellingham in poletni ulov volkov, Matheus Nunes .Nekdanji levi bočni branilec Liverpoola je dodal, da se 'sanje uresničijo' potem ko se je odzval na govorice, da nameravajo Redsi poleti pritisniti tako na Bellinghama kot na Nunesa.To je glasba za ušesa zvestih Anfielda, ker sta potrebna oba in še več, če se ob koncu sezone ustrezno razčisti klubska sredina.

 Anglija proti Senegalu: osmina finala - Svetovno prvenstvo v nogometu Katar 2022
Fotografija Liu Lu/VCG prek Getty Images

Jordan Henderson ne more več redno začeti, Alexu Oxlade-Chamberlainu in Nabyju Keiti poleti poteče pogodba, medtem ko je Fabinhova forma udarila v zid in Thiago potrebuje poleg sebe intenzivne stroje na sredini.

Kakor koli že, ne bi bilo presenečenje, če bi se Liverpoolovo vezno linijo naslednjo sezono precej spremenilo, saj v tej sezoni ne morete dobiti več znakov, da bi se to moralo zgoditi.Ne glede na to je Enrique povedal o prestopnih terjatvah glede Bellinghama in Nunesa, kot je objavil na svoji Instagram zgodbi.

'To bo neverjetno, a res je, da se sanje včasih uresničijo,' je dejal Enrique. 'Mislim, da ne bomo podpisali obeh in več, če ne bomo končali med prvimi štirimi.'

 Liverpool proti Wolverhampton Wanderers: Emirates FA Cup, tretji krog
Fotografija Jacka Thomasa – WWFC/Wolves prek Getty Images

NUNES OD BLIZU IN OSEBNOLiverpool je v torek zvečer izločil Wolves iz pokala FA, potem ko se je gol Harveyja Elliotta izkazal za razliko med ponovnim igranjem v Midlandsu.

koda napake animal crossing pocket camp

Nunes je nastopil na obeh tekmah, še posebej na Anfieldu pa je navdušil in dokazal, zakaj ga ljudje, kot je Jurgen Klopp, želijo na krovu.

Tista predstava Nunesa na Anfieldu je bila točno to, kar je Liverpool potreboval in morda se bodo s tem zabavali naslednjo sezono, če bodo lahko pridobili njegov podpis.Med drugimi novicami, Novice o prestopih Manchester Cityja: poletni podpis za pogajanja o pogodbi z Etihadom