Poročilo: West Ham bi se lahko po zadnji odločitvi Declana Ricea zapisal v zgodovino

LONDON, ANGLIJA - 16. JANUAR: West Ham United

Fotografija Roba Newella – CameraSport prek Getty ImagesWest Ham je menda povečal zahteve po prestopu za zvezdniškega vezista Declana Ricea, pri čemer so Hammersi pripravljeni sprejeti 120 milijonov funtov za angleškega reprezentanta.90min zahtevek da bi Irons v poletnem prestopnem roku nejevoljno vzeli 120 milijonov funtov za Ricea, kar bi lahko podrlo več rekordov, če bi klub dosegel te zahteve za vezista.Lani se je Jack Grealish pridružil Manchester Cityju za britanski rekord v višini 100 milijonov funtov po BBC Sport . Medtem ko se je Paul Pogba leta 2016 preselil v Manchester United za 89 milijonov funtov, po BBC Sport , ostaja najvišja plača za centralnega vezista.

Še več, če bi klub iz premier lige naredil potezo za Ricea, pri čemer bi bili Chelsea, Manchester City in Manchester United povezani z zvezdnikom West Hama, bi pogodba v vrednosti 120 milijonov funtov podrla Grealishev rekord za prestop angleškega vrhunskega prvaka.kaj pomeni, ko se nekdo dotakne nosu

Nogomet 100 let v prihodnosti po Football Managerju 2022

BRIDTV 7423 Nogomet 100 let v prihodnosti po mnenju nogometnega managerja 2022 928142 928142 Center UCSIWXKQAJD9ZPQA4SUFVXGE ELECSPO (YOUTUBE) https://yt3.ggtpht.com/a/AATXAJXUZNA4LOKMAQKQUT9LEKOBYQ5FPNM5IHUYAWPFFFFFTH

Ricejeva prihodnost z Ironsi ostaja neodločena. Vezist ima trenutno najboljšo sezono doslej za klub, saj je 23-letnik večino kampanje prevzel trak, Mark Noble pa je padel na klop.

Ker so Hammersi še vedno v Evropi in imajo realne možnosti za uvrstitev v UEFA Ligo prvakov prek najboljših štirih, bi Rice lahko ostal v vzhodnem Londonu, če bi West Ham v tej sezoni naredil nepredstavljivo.

Kljub honorarju v višini 120 milijonov funtov je Rice predober, da bi ga West Ham prodal

KIDDERMINSTER, ANGLIJSKA - 5. FEBRUAR: West Ham United

Fotografija Roba Newella – CameraSport prek Getty ImagesRedko se zgodi, da klub najde igralca, ki je zanj tako dragocen, da se šteje, da britanski rekordni prestop ne zadošča, da bi jih odtegnil, a v primeru West Hama in Ricea so se Ironsi znašli v takem položaju.

Pravzaprav je Rice v tej sezoni postal življenjska sila West Hamove sredine. In ker je 23-letnik nosil kapetanski trak večino kampanje, je angleški reprezentant na poti, da postane legenda v vzhodnem Londonu.

Toda tudi če bi Chelsea ali United ponudil 120 milijonov funtov za Ricea, bo West Hamu kljub ogromnim sredstvom, ki ga bo moral klub poiskati alternativo, nemogoče zamenjati vezista na trgu.V drugih novicah, 'Resnica': Antonio Conte pravi, da je z Bryanom Gilom velika težava