Poročilo: Dogovori Arsenala in Aston Ville bi zdaj lahko pripeljali do tega, da bi Bielsa zgrešil cilj 20 milijonov funtov

LONDON, ANGLIJA - 22. OKTOBRA: Emiliano Buendia iz Aston Ville strelja pod pritiskom Gabriela Magalhaesa iz Arsenala med tekmo Premier League med Arsenalom in Aston Villo na stadionu Emirates 22. oktobra 2021 v Londonu v Angliji. (Foto: James Chance/Getty Images)

Foto: James Chance/Getty ImagesPo navedbah Gazzetta dello Sport , Arsenal in Aston Villa bi zdaj lahko povzročila, da bi Leeds zamudil dogovor za Nahitana Nandeza.koliko sezon toradore obstaja

Kakšna je zgodba?

No, italijanske novice izpostavljajo zanimivo prestopno veselo igro, v kateri sodeluje prvoligaški trio.Watford najema Roya Hodgsona je šala.

BridTV 8028 Watford Najem Roya Hodgsona je šala. 946247 946247 center 13872

Kot ste morda že slišali, Arsenal poskuša skleniti dogovor za Juventusovega maestra Arthurja, da bi okrepil svoje možnosti na sredini igrišča.

Aston Villa se zanima za podpis Rodriga Bentancurja iz italijanskega velikana, saj želi Steven Gerrard okrepiti svoje možnosti.Kot rezultat, Massimiliano Allegri razmišlja o selitvi Nandeza, samo v primeru, da bo moral dvojec zamenjati pred rokom.

To bi vplivalo na Leeds. Po navedbah Cagliari News 24 , ekipa Marcela Bielse vodi v tekmi za podpis Urugvajca, saj Torino ni pripravljen izpolniti Cagliarijeve izklicne cene 20 milijonov funtov.

Z vsem spoštovanjem je Juventus veliko večji klub od Cagliarija, zato bo morda bolj zmožen plačati 20 milijonov funtov.Arsenal, Aston Villa in Leeds kažejo prevlado v Premier League

BRENFORD, ANGLIJA - 19. JANUAR: Splošni pogled na zimsko žogico Nike

Fotografija Alex Pantling/Getty Images

Predstavljajte si, da bi pred desetletjem nekomu povedali, da bi Arsenal in Aston Villa lahko uščipnila dva vezista iz Juventusa in ju prisilila, da poiščeta zamenjavo iz Cagliarija.

V kratkem času se je angleški nogomet – predvsem po zaslugi televizijskih prihodkov – povzpel nad ostalo Evropo, Premier liga pa je zdaj globalna sila.napad na titana koliko poglavij

Več angleških ekip se uvršča v finale evropskih tekmovanj in kot je razvidno iz te sage o trojnih transferjih, lahko celo klub velikosti Juventusa izgubi ključnega igralca proti Aston Villi.

LIVERPOOL, ANGLIJA - 2. SEPTEMBER: (ZAJ SONCE, V NEDELJO SONCE) Mikel Arteta iz Arsenala in Steven Gerrard iz Liverpoola tekmujeta med tekmo Barclays Premier League med Liverpoolom in Arsenalom na Anfieldu 2. septembra 2012 v Liverpoolu v Angliji. (Fotografija Andrew Powell/Liverpool FC prek Getty Images)

Fotografija Andrew Powell/Liverpool FC prek Getty ImagesSeveda so tudi Villans velik klub, vendar je treba omeniti, da so bili nedolgo nazaj v prvenstvu.

Bodite pozorni na to sago, saj se zdi, da se lahko v naslednjem tednu med Juventusom in Premier ligo zgodi marsikaj.

V drugih novicah, Nekdanji menedžer Celtica Scotta Browna je zdaj pravi kandidat za službo v Aberdeenu