Rangnickova januarska taktika se je dobro obnesla predhodnikom Manchester Uniteda

BRENFORD, ANGLIJA - 19. JANUAR: Ralf Rangnick, trener Manchester Uniteda, ploska navijačem po zmagi na tekmi Premier League med Brentfordom in Manchester Unitedom na stadionu Brentford Community Stadium 19. januarja 2022 v Brentfordu v Angliji. (Foto: Alex Pantling/Getty Images)

Fotografija Alex Pantling/Getty ImagesPovejte Ralfu Rangnicku, naj posnema menedžerje Manchester Uniteda, ki so bili pred njim, in morda bo upravičeno zavil z očmi.Rekord vrženih v ogenj zemljanke Rdečih hudičev pušča veliko želenega.

Odkar si je sir Alex Ferguson prizadeval za neprekosljivo kariero, nobeden od njegovih naslednikov ni zdržal dlje kot tri leta.

Odločitev vašega kluba o CRUEL prenosu ta mesec

BridTV 8091 Odločitev o CRUEL prenosu vašega kluba ta mesec 947342 947342 center 13872

David Moyes je padel pri prvi oviri, odpustil je le 11 mesecev pogodbe, ki je potekla šele leta 2019.Louis van Gaal je dosegel dve sezoni, česar se je Jose Mourinho pravkar sramoval.

Ole Gunnar Solskjaer je opravil par polnih akcij, preden ga je decembra zamenjal Rangnick.

WATFORD, ANGLIJA - 20. NOVEMBER: Ole Gunnar Solskjaer, menedžer Manchester Uniteda, izreka priznanje navijačem po tekmi Premier League med Watfordom in Manchester Unitedom na Vicarage Roadu 20. novembra 2021 v Watfordu v Angliji. (Foto: Charlie Crowhurst/Getty Images)

Foto: Charlie Crowhurst/Getty ImagesVsak trener je klub zapustil na kislo noto, nekateri zagotovo bolj kot drugi. Zato bi bilo sedanjemu šefu pametno, da se izogne ​​kopiranju njihovih načrtov, ki so bili raztrgani in poteptani.

Če pa naj bi Rangnick nekaj vzel od svojih predhodnikov, bi bil januar dober začetek. Trenutno na Old Trafford ta mesec ne bo stopil noben nov obraz.

Odhodi ostajajo glavna prednostna naloga, kot sta Donny van de Beek in Jesse Lingard, ki morda sledita poti Anthonyja Martiala.Samo sedi za januar

Čeprav bi nekateri navijači Uniteda morda želeli, da bi se na njihovih računalniških zaslonih pojavil videoposnetek z obvestilom, zgodovina kaže, da pomanjkanje gibanja ni vedno slabo.

Van Gaal na svojem prvem zimskem trgu na čelu ni podpisal niti enega podpisa, nato pa je osvojil FA pokal. Tudi Mourinho, ki si je kasneje v sezoni zagotovil Ligaški pokal in Ligo Evropa slavo.kako dolgi so filmi o harryju potterju
STOCKHOLM, ŠVEDSKA - 24. MAJA: Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, slavi s trofejo lige Europa po finalu UEFA Evropske lige med Ajaxom in Manchester Unitedom v Areni prijateljev 24. maja 2017 v Stockholmu na Švedskem. (Foto Steve Bardens - UEFA/UEFA prek Getty Images)

Fotografija Steve Bardens – UEFA/UEFA prek Getty Images

Solskjaerjev debitantski januarski mandat se je prav tako končal brez enega rekruta. Dosegel je dva pokalna polfinala in mu je bila ponujena zaposlitev za nedoločen čas.

Tudi Fergusonu se ni uspelo dodati v svojo ekipo v letu, ko se je rodilo zimsko okno. United jih je osvojil 15thnaslov lige kmalu zatem.

Moyes je edini moški, ki je pridobil nekoga v svojem začetnem mandatu v tem določenem mesecu in podpisal Juana Mato iz Chelseaja za 37 milijonov funtov ( BBC ).

Če Rangnick nadaljuje to temo, kdo ve, kakšne nagrade so za vogalom?

V drugih novicah, Režiser priznava, da bi as za 7 milijonov funtov lahko odšel po ponudbi Rangersov, je zelo 'nadarjen'