Citat na koncu Jojo Rabbit pojasnil: Občinstvo je ostalo v solzah zaradi modrih besed!

Najnovejše najljubše filmske ustvarjalke bi se lahko uvrstile v oddajo za najboljši film letošnjega leta.Citat na koncu zajca Jojo je dal popolne modrosti, da bi lahko nadaljevali.Zdaj smo v letu 2020, kar pomeni, da nas čaka celo leto filmov! Pomeni tudi, da so oskarjeve nagrade tik pred vrati.

Sezona nagrad se je začela že zgodaj z močnimi izpusti naravnost pred vrata. V ospredju je Jojo Rabbit, ki je v kinodvoranah v Veliki Britaniji izšel v sredo, 1. januarja 2020.

Že občinstvo se je zaljubilo v protivojno satiro Taike Waititi, ki pripoveduje zgodbo o mladem fantu in njegovem namišljenem prijatelju, ki je slučajno v obliki Adolfa Hitlerja. Režiser, ki se odvija med drugo svetovno vojno, ima zelo tvegan pristop do komedije, vendar se njegovi poskusi precej obrestujejo, ker noče žrtvovati srca in sporočil za smeh.Tukaj dobimo celoten paket.

KINO MASSIMO, TURIN, ITALIJA - 2019 KINO MASSIMO, TURIN, ITALIJA - 2019Citat na koncu Jojo Rabbit

Citat, uporabljen na koncu Jojo Rabbit, je:

»Naj se vam vse zgodi

Lepota in grozaSamo nadaljuj

Noben občutek ni dokončen. 'kdaj so tovornjaki po ledeni cesti

To je neverjetno navdihujoč in tolažljiv citat. Sporoča, da bomo izkusili skrajnosti življenja - vzpone in padce - a vedno nas čaka še več.

Morda se boste počutili poražene, izgubljene ali nemočne, vendar nič ni trajno.

Kdo je torej to prepričanje obravnaval tako lepo?

Rainer Maria Rilke

No, zgornji citat je iz ljubezni pesnika in romanopisca Rainerja Marie Rilkeja iz pesmi Pojdi do meja svojega hrepenenja.

Avstrijski talent je zelo znan kot velikan njegove obrti, njegovo delo pa ostaja še posebej priljubljeno v Ameriki. Rodil se je leta 1875 in umrl v Švici leta 1926 v starosti 51 let.

zakaj je simpson na disney plus

Rainer je najbolj znan po zbirkah, kot so Duino Elegies (Duineser Elegien) in Soneti Orfeju (Die Sonette an Orpheus), pa tudi polavtobiografski roman The Notebooks of Malte Laurids Brigge.

Potem so tu še Pisma mlademu pesniku (Briefe an einen jungen Dichter), objavljena po njegovi smrti.

Rainer Maria Rilke v svoji študiji, približno leta 1905. Zasebna zbirka. Anonimni umetnik. Rainer Maria Rilke v svoji študiji, približno leta 1905. Zasebna zbirka. Anonimni umetnik.

Kaj je še naredila Taika Waititi?

Režiser Jojo Rabbit je danes verjetno eno najbolj vznemirljivih del.

Znan je po snemanju filmov, kot je Eagle vs Shark , Fant , Kaj počnemo v senci , Lov na Wilderpeople in Thor: Ragnarok .

Zaradi prizadevanj MCU-ja je z velikim uspehom predstavil svoj domiseln pristop k sodobni uspešnici. Na splošno velja za enega najboljših Marvelovih filmov.

Po Jojo Rabbitu je bolj kot kdaj koli prej jasno, da bo Taika še naprej delal svoje. Pričakujte, da ga boste videli na oskarjih!

Med drugimi novicami so tu naši izbori za najbolj razočarane filme leta 2019.