Primerjava neto vrednosti Leonarda DiCapria in Camile Morrone ob razhodu zvezdnikov

Viri pravijo, da sta se Leonardo DiCaprio in dekle Camila Morrone razšla po več kot štirih letih zveze. Ljudje . Tukaj je pogled na individualno neto vrednost nekdanjega para.The Bilo je nekoč v Hollywoodu zvezdnik je bil z manekenko prvič povezan leta 2018. Par se je uradno javno pojavil kot par na podelitvi oskarjev leta 2020.V teh štirih letih so ju večkrat opazili na prostem in uživala v družbi drug drugega.HITC se je obrnil na Leonarda za komentar, vendar v času pisanja ni prejel odgovora.

  ABC's Coverage Of The 92nd Annual Academy Awards - Show
OSKARI® – 92. podelitev oskarjev® se bo v živo prenašala v nedeljo, 9. februarja 2020, v Dolby Theatre® v Hollywood & Highland Center® v Hollywoodu, v živo pa jo bo prenašala televizijska mreža ABC Television Network ob 20.00. EST/17:00 PST. (ARTURO HOLMES prek Getty Images) SALMA HAYEK, CAMILA MORRONE, LEONARDO DICAPRIO

Znotraj ogromne neto vrednosti Leonarda DiCapria

47-letni zvezdnik, znan kot eden največjih hollywoodskih igralcev, je vreden približno 260 milijonov dolarjev. Neto vrednost slavnih portal.zakaj masovni učinek andromede ni uspel

Igralec in filantrop je večino svojega bogastva ustvaril v filmskem poslu.

Leo, ki je nekdanji otroški igralec, je zaslovel z vlogami v projekti kot Soba Romer (1979), Outsiderji (1990) in Roseanne (1991). Vendar pa je bila njegova prelomna vloga, ki ga je katapultirala med mednarodne zvezde, leta 1997 Titanik .

Igralec je imel le 23 let, ko je igral Jacka Dawsona ob Rose DeWitt Bukater Kate Winslet.Zahvaljujoč svojim igralskim sposobnostim in nedvomno dobremu videzu je Leo postal obraz Hollywooda z vlogami v Ujemi me, če moreš (2002), Letalec (2004), Shutter Island (2010), Začetek (2010), Veliki Gatsby (2013) in Volk z Wall Streeta (2013).

Njegovi nedavni filmi, Ne glej gor (2021) in Bilo je nekoč ... v Hollywoodu (2019) so bile tudi velike uspešnice.

kdaj je sam doma na tv 2016

Leo je bil tudi producent številnih projektov, kot je Richard Jewell (2019) in dokumentarni filmi Boj: življenje in izgubljena umetnost Szukalskega (2018) in Plastični ocean (2016).kaj je treba razbiti, preden ga lahko uporabite
  Pogovori Fundacije SAG-AFTRA:"Mickey And The Bear"
Foto: Gary Gershoff/Getty Images

Razkrito neto premoženje Camile Morrone

Camila, ki je 22 let mlajša od Lea, je igralka in model. O njeni neto vrednosti poroča The Stvari znašati 2 milijona dolarjev.

Je hči argentinskih igralcev Maxima Morroneja in Lucile Solá. 25-letnica, ki je na velikih platnih debitirala z Bukowskim iz leta 2013, je zaigrala že v številnih vlogah.Bila je del začetnik Brucea Willisa Death Wish , ki je izšel leta 2018 in je imel vlogo tudi v letu 2019 Miki in medved in 2020-ih Dekle iz doline .

Igralka bo tudi del prihajajočih projektov, kot je Daisy Jones & The Six (TV mini serija), Marmelada (postprodukcija) in Gonzo dekle .

Čeprav obstaja velika razlika med Leovim in Camilinim neto premoženjem, je to predvsem posledica dejstva, da je Camila šele začela svojo igralsko kariero. Leo pa je hollywoodska ikona, ki je za svoj film iz leta 2015 prejel tudi oskarja, The Revenant .

Camila je nekoč spregovorila o njeni in Leovi razliki v letih

V času pisanja je Leo star 47 let, Camila pa 25 let.

Camila se je rodila leta 1997, istega leta kot Leo Titanik je bil izdan.

crash team racing trofejna dekleta na nitro gorivo

Ko sta se leta 2017 spoznala, je bil igralec star 42 let, njegova bodoča izbranka pa komaj 20 let.

Ko je komentiral starostno razliko para v letu 2019, je Death Wish je povedala igralka Los Angeles Times : »V Hollywoodu – in v zgodovini sveta – je toliko razmerij, kjer imajo ljudje velike starostne razlike.

'Samo mislim, da bi moral vsakdo imeti možnost hoditi s tistim, s katerim želi.'

Med drugimi novicami, Vse pijače na Starbucksovem jesenskem meniju 2022, razen Pumpkin Spice Latte