Potencialne zvezde: Pet najboljših možnosti West Fama do 21 let za FIFA 17, vključno s Samuelsenom

Več zgodb iz West Ham Uniteda

{{#articles}}

{{item.title}}

{{item.source.name}}{{/ articles}}

West Ham United ima na FIFA-i številnih perspektivnih mladih igralcev.Splošni pogled na grb West Hama na strani stadiona pred tekmami hammersos Splošni pogled na znak West Ham na strani londonskega stadionaTa teden je EA Sports izdal najnovejši naslov v franšizi FIFA, saj je FIFA 17 na prodajnih policah po vsem svetu.Eden najbolj priljubljenih načinov igre je Career Mode, kjer lahko navijači prevzamejo svoje najljubše klube in jih upravljajo do 15 let.

Način se vrti okoli naraščanja in razvijanja ekipe skozi leta, pri čemer ima vsak igralec oceno 'potencial', ki jo lahko doseže v načinu kariere.Glede na to so tukaj najboljši talenti West Ham-a do 21 let na FIFA-i 17 glede na njihove potencialne ocene, kot je razvidno na sofifa.com ...

Everton Evertonov Romelu Lukaku v akciji z West Hamom Reeceom Oxfordom

koliko zasluži ed sheeran

Reece Oxford
Skupna ocena: 66
Potencialna ocena: 86Najboljši mladi talent West Hama v resničnem življenju ni presenetljivo, da je Oxford dobil tako visoko potencialno oceno v FIFA-i 17. Sposoben narasti na skupno 86 - med najboljše obrambne veziste v igri - Oxford bi moral biti igralec, ki bi se lahko gradil, če način kariere začnete kot West Ham, medtem ko bi mu vsestranskost igranja na sredini zadnjega igralca prav prišla prav.

kar je polno lukenj in še drži vodo

Edimilson Fernandes
Skupna ocena: 70
Potencialna ocena: 83

Švicarski napadalni vezist Fernandes se je West Hamu iz Siona pridružil že avgusta in prispel z navijači, ki o njem v resnici niso vedeli veliko, razen tega, da je bratranec Gelsona Fernandesa. Igralci FIFA se ga po lanski tekmi spominjajo kot enega izmed najboljših mladih razpoložljivih igralcev, njegova potencialna ocena 83 pa pomeni, da je ključni igralec prihodnosti West Hama.West Ham United Ashley Fletcher iz West Ham Uniteda je streljal na gol

Ashley Fletcher
Skupna ocena: 66
Potencialna ocena: 78Napadalec Fletcher se je čez poletje pridružil Hammerjem iz Manchester Uniteda in je v številnih nadomestnih nastopih utripal. Z odličnim tempom in močjo bi lahko Fletcher v FIFA 17 takoj vplival na West Ham, toda pri 20 letih je še vedno tak za prihodnost. Z morebitno oceno 78 Fletcher morda ne bo postal nič posebnega, vendar bi moral zrasti in postati dostojan napadalec Premier League.

Martin Samuelsen
Skupna ocena: 64
Potencialna ocena: 78

Norveški krilec Samuelsen je navdušil navijače West Hama s svojimi nastopi za razvojno ekipo, FIFA 17 pa je izposojen pri Blackburn Roversu. Igralec z odličnim driblingom in nadzorom žoge lahko Samuelsen razvije skupno do 78, in čeprav to pomeni, da ne bo naslednji Dimitri Payet, bo v celotnem kariernem načinu solidno prispeval.

Leeds United Charlie Taylor (R) iz Leeds Uniteda v akciji proti Martinu Samuelsenu iz Blackburn Rovers

Reece Burke
Skupna ocena: 64
Potencialna ocena: 77

Sredinski branilec Burke začne na posoji v Wiganu, vendar bi moral postati del obrambne rotacije v kariernem načinu. Burke s potencialom 77 morda nikoli ne bo ključni igralec in bi lahko služil le kot globinska možnost v obrambi, vendar ga je vredno obdržati in razvijati skozi igro.

Pri katerem igralcu West Hama boste postavili svojo ekipo na FIFA 17?

datum izida filma harry potter 8

Med drugimi novicami, leto dni po podpisu pogodbe iz Tottenhama je mladič Spursa na preizkušnji drugje, ko se približuje izhodu