Potencialne zvezde: Najboljših pet možnosti Leeds Uniteda do 21 let za FIFA 17, vključno z Ronaldom Vieiro

Leeds United ima na FIFA 17 številne perspektivne mlade igralce.Splošni pogled na stadion pred tekmo - Elland Roadkoliko sekund na leto

Elland RoadTa teden je EA Sports izdal najnovejši naslov v franšizi FIFA, saj je FIFA 17 na prodajnih policah po vsem svetu.

Eden najbolj priljubljenih načinov igre je Career Mode, kjer lahko navijači prevzamejo svoje najljubše klube in jih upravljajo do 15 let.Način se vrti okoli naraščanja in razvijanja ekipe skozi leta, pri čemer ima vsak igralec oceno 'potencial', ki jo lahko doseže v kariernem načinu.

S tem v mislih so tu najboljši talenti Leeds Uniteda do 21 let na FIFA-i 17 glede njihovih potencialnih ocen, kot je razvidno na sofifa.com ...

Leeds United Alex Mowatt iz Leeds Uniteda v akciji z Brentfordovim Lasse Vibeomnikoli ni šel na oovoo javer vine

Alex Mowatt
Skupna ocena: 69
Potencialna ocena: 78

Mowatt je že dolgo veljal za enega najboljših igralcev, ki prihaja skozi vrste, vendar je v resničnem življenju malo zastal, vendar je še vedno eden glavnih mladih igralcev Leedsa v FIFA-i 17. Mowatt ima zelo malo tempa, medtem ko lahko igra na splošno je morda boljši v vlogi napadalnega vezista. Z izjemnim prečenjem, podajanjem, nadzorom žoge, prostimi streli in streli iz daljine bi moral biti Mowatt v kariernem načinu dolga leta nevarno orožje.

Ronaldo Vieira
Skupna ocena: 63
Potencialna ocena: 78Briljantno imenovani Ronaldo Vieira je v tej sezoni postal igralec prve ekipe pod vodstvom Garryja Monka in bi moral biti dolgoročno pomemben igralec v kariernem načinu. Vieira ima komaj 17 let, že ima dovolj dostojno splošno oceno pri 63, medtem ko njegovih 78 potencialov pomeni, da ga lahko z leti razvijete. S hitrostjo 5 metrov in hitrostjo, vzdržljivostjo in tehničnimi sposobnostmi bi lahko Vieiro celo razvili v igralca tipa N’Golo Kante na FIFA 17.

Nogomet Soccer England - Nottingham Forest v Leeds United - Sky Bet Championship - City Ground - 27/8/16 Nottingham Forests Apostolos Vellios iz Nottingham Foresta v akciji z Ronaldom Vieiro iz Leeds UnitedaBailey Peacock-Farrell
Skupna ocena: 61
Potencialna ocena: 77

Leeds ima dva uveljavljena vratarja že v Robertu Greenu in Marcu Silvestriju, toda mladinec Peacock-Farrell bi lahko bil prva izbira prihodnosti. Njegov 77 potencial je impresiven in čeprav njegova skupna ocena 61 za začetek ni odlična, se bo hitro izboljšal z osredotočenim treningom v kariernem načinu.

Kalvin Phillips
Skupna ocena: 65
Potencialna ocena: 76

Še en mladi vezist, ki v tej sezoni nastopa pod Monkom, je Kalvin Phillips, 20-letnik pa bi moral biti ključen tudi pri FIFA 17. Phillips ima od samega začetka izjemno moč, natančnost prostih strelov in nadzor žoge, čeprav njegov potencial ni tako impresiven kot Vieira, bi moral nastopati v ekipi Leedsa, če bi ga poskušali vrniti v prvo ligo.

Leeds United Kalvin Phillips iz Leeds Uniteda v akciji proti Connorju Mahoneyju (L) iz Blackburn Rovers

Lewie Coyle
Skupna ocena: 65
Potencialna ocena: 75

Desni bočni branilec Coyle bi lahko zaostal za višje ocenjenima Lukama Aylingom in Gaetanom Berardijem ob zagonu kariere, vendar ima med tremi največji potencial, zato bi jih bilo vredno razviti. Zaradi njegovega tempa in obrambnih sposobnosti je tudi igralec na desni strani veznega igralca igralec, ki ga je vredno dolgoročno obdržati.

Katerega igralca Leeds Uniteda boste sestavili svojo ekipo na FIFA 17?

kako narediti, kdo je bolj verjetno na instagramu

V drugih novicah: 'Res je': Joe Rodon pravi, da ima Tottenham igralca, ki je celo boljši od Harryja Kanea