'Načrt': Paul Merson se šali, da bo 30-letnik Arsenala prejel 400.000 funtov na teden

Paul Merson se je pošalil, da bo Arsenal po izstopu Pierra-Emericka Aubameyanga zdaj izročil Alexandreju Lacazetteju novo pogodbo '400.000 funtov na teden'. kot je povedal za Sky Sports News (01/02/22 ob 19:15).Strokovnjak Sky je dodal, da je vse, kar mora Lacazette narediti, doseči 'deset golov' od zdaj do konca sezone, Arsenal pa bo zanj ponudil veliko denarja.Lacazette je poleti v severnem Londonu potekel pogodbo in bo treba še videti, ali bo podpisal na pikčasto črto ali ne.

Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba

BridTV 8171 Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba 949631 949631 center 13872

Ko gre za pogodbe, Arsenal ni preveč dober pri razdeljevanju poslov, kot sta Mesut Ozil in Aubameyang, sta najboljša primera.

Ker se Lacazette bliža 31. rojstnemu dnevu, bo zanimivo videti, kako se bo klub spopadel s svojo zvezdnico, ki bo kmalu izšla iz pogodbe.Toda to je tisto, kar je Merson povedal o Arsenalovem naprednem položaju po izstopu Aubameyanga in kaj bi se lahko zgodilo z Lacazettejem.

Ne bodo imeli osrednjega napadalca, a načrt bo verjetno tak, da bo Lacazette pred koncem sezone verjetno dosegel deset golov, je dejal Merson.

Potem mu bodo verjetno dali 400.000 funtov na teden.DUBAI, ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI - 2. FEBRUARJA: (L-R) Alex Lacazette in Nicolas Pepe iz Arsenala med treningom v vadbenem centru Nad Al Sheba 2. februarja 2022 v Dubaju, . (Foto Stuart MacFarlane/Arsenal FC prek Getty Images)

Fotografija Stuarta MacFarlana/Arsenal FC prek Getty Images

Zdaj je na Lacazetteovih ramenih velik pritisk, ker je starejši napadalec v klubu.

Tu je Eddie Nketiah, ki pa v tej sezoni še ni dosegel zadetka v premier ligi, prav tako kot njegov soigralec je tudi poleti izven pogodbe.Zaradi tega so topničarji v težki situaciji, ker bodo morda morali poleti pripeljati ne le enega, ampak morda tri napadalce.

Kakor koli že, posel ali pomanjkanje tega, ki ga je Arsenal opravil med januarskim prestopnim rokom, bi se lahko vrnil, da bi ga ugriznil v hrbet, saj si prizadevajo za zaključek lige prvakov.V drugih novicah, 'Razočaranje': Michael Dawson pravi, da se igralec Tottenhama za 25 milijonov funtov bori