Naš pogled: Tottenham naj bi sklenil dogovor pred pogodbo, vendar dela veliko napako

Gareth Bale naj bi se vrnil v Tottenham. Poročilo TuttoMercatoWeb da je napadalec Real Madrida podpisal predpogodbeno pogodbo s Spurs. Toda vrnitev Balea za tretji urok je zagotovo velika napaka?Bale, ki julija dopolni 33 let, je v tej sezoni, odkar se je vrnil s sezonskega posojenega roka pri Spursih, igral le trikrat. Poškodbe hrbta, teleta in kolena so ovirale napredek Balea, ki je zdaj spet v formi.kako dobiš filter bling na tiktoku

Carlo Ancelotti je v petek govoril o Baleovi kondiciji in izjavil, da dobro trenira in je na voljo za izbiro. Toda njegova pogodba poteče poleti in možnosti za podaljšanje Reala so skoraj nič.To poletje si bo našel nov klub in TMW poroča, da se je dogovoril, da se bo drugič vrnil v Tottenham – potem ko je v sezoni 2020-21 dosegel 16 posojenih golov. Toda Fabio Paratici s tem dela napako.

Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba

BridTV 8171 Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba 949631 949631 center 13872

Zakaj Tottenham dela napako pri ponovnem podpisu Balea?

Bale je vrhunski, vrhunski igralec. Igralec, ki ga oboževalci Tottenhama ljubijo, in njegova vrnitev bo navijače spet spravila v zlom. A kapitan Walesa je v preteklih najboljših močeh in Spursi so pravkar pripeljali novega širokega moža – Dejana Kulusevskega.Spursi imajo številne možnosti v napadu. Imajo pomlajenega Stevena Bergwijna, ki je proti Southamptonu skoraj dosegel še en zadetek ob poškodbi – le da je bil v ofsajdu. Lucas Moura je ključnega pomena za Tottenham.

Bryan Gil velja tudi za velikega talenta in je impresiven kot posojen v Valencii. Torej bo Baleova vrnitev – zaradi katere bi Spurs izplačala ogromne plače – le zavirala rast njihovih trenutnih talentov.

Ne samo to, Baleov rekord poškodb v tej sezoni, pa tudi nepripravljenost braniti in pritiskati od spredaj, zagotovo ne bo tisto, kar si želi Conte. Conte hoče borce, Bale to ni. To bi bila napaka.gospod. smith je imel 4 hčere, vsaka hči je imela brata
MADRID, ŠPANIJA - 27. JANUAR: Dani Ceballos in Gareth Bale, igralca Real Madrida, na treningu na poligonu Valdebebas 27. januarja 2022 v Madridu v Španiji. (Fotografija Antonio Villalba/Real Madrid prek Getty Images)

Fotografija Antonio Villalba/Real Madrid prek Getty Images

V drugih novicah, 'Njegov poriv': Dan James po trilerju o Aston Villi in Leedsu trdi, da je Tyrone Mings