'Ni požrešen igralec': Sky pundit brani izstop iz cilja Newcastla

BOCHUM, NEMČIJA - 12. FEBRUAR: Niklas Suele iz Bayerna Muenchen si ogleda tekmo Bundeslige med VfL Bochum in FC Bayern München na Vonovia Ruhrstadion 12. februarja 2022 v Bochumu v Nemčiji. (Fotografija Alex Gottschalk/DeFodi Images prek Getty Images)

Fotografija Alex Gottschalk/DeFodi Images prek Getty Images



Lothar Matthaus je v svoji obrambi branil asa Bayerna iz Münchna Niklasa Suleja Sky Nemčija stolpec, v katerem je navedeno, da denar ni vplival na prestop cilja Newcastle Uniteda v Borussijo Dortmund.



BVB napovedal prejšnji teden, da so s sredinskim igralcem sklenili predpogodbo pred prosto selitvijo to poletje. Sule bo junija zapustil Allianz Areno kot prost igralec, pogodba s FCB pa mu poteče ob koncu sezone po petih letih, polnih trofej na Bavarskem.

Sule je stal Bavarsko 25 milijonov evrov (21 milijonov funtov), ​​ko se je leta 2017 s petletno pogodbo preselil v München iz Hoffenheima. Od takrat je pomagal do štirih naslovov Bundeslige, dveh DFB-Pokals in lige prvakov v sezoni 2019/20. V tem mandatu je imel tudi 27 izletov, od tega 21.

MUNCHEN, NEMČIJA - 5. FEBRUAR: Nordi Mukiele iz RB Leipzig in Niklas Suele iz Bayern Muenchen se borita za žogo med tekmo Bundeslige med FC Bayern München in RB Leipzig na Allianz Areni 5. februarja 2022 v Münchnu v Nemčiji. (Fotografija Harry Langer/DeFodi Images prek Getty Images)

Fotografija Harryja Langerja/DeFodi Images prek Getty Images



Newcastle je bil tudi na trgu za Sulejev prestop, preden je Borussia Dortmund zapečatila njegov izstop iz Bayerna iz Münchna. Novinar Bilda Christian Falk novembra so celo poročali, da se je Nemec po pogovorih s svojim agentom pripravljen preseliti v St James' Park.

Kaj se dogaja v Malagi?

Vendar pa Falk je dodal Sule zavrnil prestop v Newcastle med januarskim oknom in se kmalu dogovoril za brezplačen prestop v Borussijo Dortmund, da bi zaključil svoje slovo od Bayerna.

Matthaus brani Sule, potem ko je cilj Newcastla zapečatil prestop Dortmunda

Bayern München je poskušal preprečiti, da bi Sule odšel med prestopnim interesom Newcastla in pred končno uspešnim napadom Borussije Dortmund. TZ novembra je poročal, da so bili pobegli voditelji Bundeslige tudi pripravljeni povečati njegovo plačo, da bi se dogovorili za nov dogovor.



Sule na Allianz Areni zasluži 8 milijonov evrov na leto (128 tisoč funtov na teden), z obnovo pa bi lahko zaslužil 10 milijonov evrov na leto (161 tisoč funtov na teden). Toda Matthaus zagovarja svojo odločitev, da odide, in verjame, da je bila večja podpora okoli njega odločilni dejavnik pri odhodu iz FCB za tekmece BVB.

kje dobiti helikopterje v gta 5

Niklas je vedno dal vse za ta klub. Ni požrešen igralec, Matthaus napisal . Pri Niklasu je drugače, tudi on ne bi ostal za več denarja. Manjka mu topline in spoštovanja, ki ga vsak človek potrebuje od svojega delodajalca.

BERLIN, NEMČIJA - 23. JANUARJA: Niklas Suele iz Bayerna Muenchen nadzoruje žogo med tekmo Bundeslige med Hertho BSC in FC Bayern München na Olympiastadionu 23. januarja 2022 v Berlinu v Nemčiji. (Fotografija Nico Paetzel/DeFodi Images prek Getty Images)

Fotografija Nico Paetzel/DeFodi Images prek Getty Images



Predvsem v težkih časih mu je manjkalo zaščitniške roke in nekoga, ki bi javno stal pred njim, ko mu ni šlo dobro. Spomnim se izjav Ulija Hoenessa, ki ga je spomnil, da lahko pozabi na evropsko prvenstvo in se osredotoči na naslednjo sezono.

Uli to zagotovo ni mislil v slabem smislu. Kljub temu je bil Sule zadel ... Vse izjave [Thomasa] Mullerja, [Manuela] Neuerja in drugih kažejo, kako pomemben je za to ekipo na igrišču in zunaj njega. Mislim, da bo FC Bayern še vedno zelo pogrešal tega igralca.



V drugih novicah, 'Mislim': Pundit imenuje 'posebnega' igralca West Hama, ki bi se lahko zapisal v zgodovino