Newcastle zdaj poskuša podpisati vezista Tottenhama po udarcu Jesseja Lingarda

NEWCASTLE UPON TYNE, ANGLIJA - 4. APRILA: Dele Alli iz Tottenham Hotspur med tekmo Premier League med Newcastle United in Tottenham Hotspur v St. James Parku 4. aprila 2021 v Newcastlu upon Tyne v Združenem kraljestvu. Športni stadioni po Združenem kraljestvu ostajajo pod strogimi omejitvami zaradi pandemije koronavirusa, saj vladni zakoni o socialni distanci prepovedujejo navijačem na prizoriščih, zaradi česar se igre igrajo za zaprtimi vrati. (Foto: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Foto: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty ImagesNewcastle United Eddieja Howea pozno poskuša podpisati vezista Tottenham Hotspur Dele Alli pred Evertonom, potem ko je utrpel udarec v prizadevanju za podpis Jesseja Lingarda iz Manchester Uniteda, poročajo. Athletic .Athletic poročajo danes zvečer (18:40), da želi Newcastle podpisati Allija na posojo iz Tottenhama do konca sezone.

Poročilo trdi, da je Everton že v zaključni fazi svojih pogovorov s Tottenhamom o podpisu 25-letnega angleškega mednarodnega vezista v januarskem prestopnem roku.

'The GOAT' Chris Wood se pridruži Newcastlu | Eksperiment Football Manager 2022

BridTV 7759 'The GOAT' Chris Wood se pridruži Newcastlu | Football Manager 2022 Experiment 939367 939367 center UCsIwxKQajD9zPQA4SufVXgg Elecspo (Youtube) https://yt3.ggpht.com/a/AATXAJxUznA4lOkmaqkQUT9LEkoBy5Uff0jpwxNmf8ff0f0jnox-1-10f-0-0-2-1-1-1-10-00-00-00

Athletic so poročali, da Newcastle prehaja za Allija, potem ko ni podpisal napadalni vezist Lingard iz Manchester Uniteda.Sky Sports , pa poročajo, da bo Alli zdaj na zdravniškem pregledu v Evertonu.

NEWCASTLE UPON TYNE, ANGLIJA - 11. AVGUSTA: Dele Alli iz Tottenham Hotspur slavi s soigralcema Harryjem Kaneom in Benom Daviesom, potem ko je zadel svojo ekipo

Foto: Tony Marshall/Getty Images

Bi lahko Newcastle United podpisal Dele Allija zdaj?

Po našem mnenju Newcastle verjetno ne bo mogel podpisati Allija tako pozno na dan prestopnega roka, še posebej, ker se zdi, da se bo pridružil Evertonu.Zdaj seveda vemo, da so pri prestopnih poslih vedno možni preobrati.

kako dobiš svetlobni meč v fortnitu

Vendar se moramo vprašati, zakaj bi Tottenham želel poslati Allija v Newcastle na posojo, ko bi lahko sčasoma od Evertona dobil 40 milijonov funtov prestopnih stroškov ( Sky Sports ).

Zato je po našem mnenju zelo malo verjetno, da bo Newcastle uspel tako pozno v oknu premagati Everton s podpisom Allija.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah, 'Nikoli': Andy Gray šokiran kot 'senzacionalen' igralec Liverpoola v primerjavi s Kennyjem Dalglishom