Newcastle se zanima za 'veličastnega' 22 milijonov funtov zvezdnika West Hama, ki ga želi tekmec PL

LONDON, ANGLIJA - 15. DECEMBER: Issa Diop iz West Hama med tekmo Premier League med Arsenalom in West Ham Unitedom na stadionu Emirates 15. decembra 2021 v Londonu v Angliji. (Fotografija Visionhaus/Getty Images)

Fotografija Visionhaus/Getty ImagesNewcastle United in Watford bi bila zainteresirana za podpis Isse Diopa v januarskem prestopnem roku, če bi cilj AC Milana zapustil West Ham. Nožna tržnica .Milan je stopil v stik s kladivci, da bi razpravljali o Francozovem položaju, ko želijo podpisati novega sredinskega igralca. Stefano Pioli si obupano želi pridobiti novo možnost, potem ko je ekipa San Sira izgubila Simona Kjaerja približno šest mesecev po tem sprednji križni ligament operacija.Diopovo ime je zdaj v ožjem izboru Rossonerijev z dvema igralcema z Abdoujem Diallom iz Paris Saint-Germaina. Prav tako niso možnosti prve izbire v svojih klubih, medtem ko si PSG želi zmanjšati moštvo Mauricia Pochettina na Le Parc des Princes med zimsko tržnico.

koliko sekund je v letu uganka
BURNLEY, ANGLIJSKA - 12. DECEMBER: West Ham United

Fotografija Roba Newella – CameraSport prek Getty ImagesDiop se pojavlja kot glavna tarča Milana, saj se je ekipa Serie A obrnila na West Ham, da bi razpravljala o prestopu. Toda Toon in Hornets lahko tudi grozijo, da bodo tekmovali s svojim napredkom.

McGregor udarec, toda O'Riley & Hatate bosta morda kmalu zaigrala za Celtic | Jackie McNamara na 67HH

Newcastle in Watford bi bila prav tako zainteresirana za morebitno pridobitev Diopa v prestopu sredi sezone, če bi zapustil West Ham. 24-letnik je v tej sezoni do zdaj zbral le pet nastopov v Premier League in nastopil šele ta mesec.

West Ham verjetno ne bo odobril prestopa Newcastla ali AC Milana Diop

David Moyes je Diopa zadržal na klopi Ironsov v njihovih prvih 14 tekmah v najvišjem mandatu. Prav tako je postavil samo kladiva 22 milijonov funtov nekdanji klubski rekord po izgubi Kurta Zoume proti poškodba . Škot je po poškodbi Angela Ogbonne promoviral Craiga Dawsona.West Ham United

Fotografija IAN KINGTON/AFP prek Getty Images

Toda zaradi odsotnosti Zoume in Ogbonne bo West Ham verjetno odrekel prestop AC Milanu, Newcastlu ali Watfordu za Diop. Francoz in Dawson sta Moyesovi edini starejši možnosti, ne da bi domačini London Stadium ciljali na lastne pogodbe sredi sezone.

Diop lahko po potrebi zagotovi tudi vrhunske predstave, čeprav je četrta izbira v vzhodnem Londonu. Pomočnik trenerja Ironsa Stuart Pearce je pozdravil 67 tisoč funtov na teden izvršitelj, potem ko so Hammersi premagali Manchester United v letošnjem pokalu Carabao.Mislil sem, da je popolnoma veličasten, je dejal Pearce prek citatov avtorja nogomet.london . Dlje ko je tekla tekma, bolj kot kolos je gledal v hrbet. In še vedno je relativno mlad človek za osrednjega branilca.

simpsonovi napovedujejo strmoglavljenje helikopterja kobe bryant