Spoznajte nekdanjo ženo Travisa Barkerja in nekdanje partnerje

Govori se, da je član Blink-182 Travis Barker v zvezi s Kourtney Kardashian, zato je internet radoveden, kdo je glasbenikova bivša žena. Nadaljujte z branjem, da dobite nekaj informacij o prejšnjih odnosih bobnarja.Shanna Moakler je bila v središču pozornosti nedavno, potem ko je njen nekdanji mož Travis Barker v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo bazena, ki je zelo podoben tistemu, ki ga je naložila Kourtney Kardashian.Foto Jon Kopaloff / FilmMagic

Kdo je Shanna Moakley?

Shanna ni samo bivša žena bobnarja Blink-182, je model, igralka in resničnostna televizijska zvezda. Rodila se je 28. marca 1975 in je trenutno stara 45 let.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Njena kariera se je začela kot deklica, ki je slavila leta 1995, potem ko je zmagala na izboru za Miss New York ZDA in prišla na drugo mesto na Miss USA 1995.Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri 15 letih, decembra se je potrudila in decembra Playmate zmagala za Playboy.

nagnil klobuk in izrisal svoje ime

Ker ji igralska kariera ni bila v središču pozornosti, je v preteklih letih nastopala le v več oddajah. Sem spadajo: Joey, odcep k sitcomu Friends, CSI in Entourage, če naštejemo le nekatere.

Odnos Travisa Barkerja s Shanno Moakler

Par se je poročil 30. oktobra 2004, potem ko jo je Travis zaprosil v vožnji s Haunted Mansion v Disneylandu. Skupaj imata dva otroka: sina Landona Asherja Barkerja, rojenega 9. oktobra 2003, in hčerke Alabame Luelle Barker, rojene 24. decembra 2005.Foto Gregg DeGuire / WireImage

Dve leti kasneje sta zakonca napovedala ločitev, ki ji je sledila leta spet zveze do leta 2016.

Ko naj bi se Travis leta 2006 videval s Paris Hilton, sta bila Shanna in Paris v fizičnem prepiru v LA klubu in sta si obtožila baterijo.V letih 2007 in 2009 sta zakonca dvakrat potrdila svojo zvezo, dokončni razhod pa je bil aprila 2009. Zdaj uspešno sodelujeta v vzgoji otrok.

Drugi nekdanji partnerji Travisa Barkerja

Pred poroko s Shanno je bil do avgusta 2002 devet mesecev poročen z Melisso Kennedy.Nastopila je v dokumentarnih filmih Blink-182 The Urethra Chronicles in The Urethra Chronicles II: Harder Faster Faster Faster Harder.

Zdaj ima Melissa lastno marketinško družbo Ester Mae Marketing in od ločitve ni bila v središču pozornosti.

gospod smith je imel 4 hčere in vsaka hči je imela štiri brate

Po Shanni je bil Travis na kratko povezan z britansko pevko Rito Oro.

V drugih novicah pa je razloženo: 'Ta mem je iz prihodnosti' - Slika med nami zmede Reddit!