Spoznajte Reeno Rai, žensko v romantični objavi Deep Sidhu na Insta

V grozljivem preobratu dogodkov je po prometni nesreči umrl indijski (pandžabski) igralec Deep Sidhu.Igralec, 37, umrl kot posledica prometne nesreče, ki se je zgodila na hitri cesti Kundli-Manesar-Palwal (KMP), ki poteka skozi Delhi.Z njim je bil v avtu tudi kolega igralec in njegova partnerka Reena Rai, ki je bil sprejet v bolnišnico.

Poročila razkrivajo, da je dvojec potoval iz Delhija v Bhatindo, ko se je njegov terenec zaletel v tovornjak s prikolico. Nesreča naj bi se zgodila v torek, 15. februarja 2022.

Indijski igralec-aktivist Deep Sidhu (C) izkazuje spoštovanje v Zlatem templju po izpustitvi iz zapora, saj so ga skupaj z drugimi aktivisti domnevno aretirali v zvezi z nasiljem v Rdeči utrdbi v Indiji.

Fotografija NARINDER NANU/AFP prek Getty ImagesKdo je Reena Rai?

Reena Rai je tudi pandžabska igralka, ki živi v Mumbaju v Indiji.

njo Instagram razkriva, da je osvojila krono Miss Južne Azije 2014.

Igralka je sodelovala z Deepom Sidhujem v filmu iz leta 2018 Rang Panjab in se bo pojavil tudi v prihajajočem filmu Čeprav v glavni vlogi pokojnega igralca.Reena, ki je relativno nova na področju igranja in slave, ima skoraj 130.000 Instagram sledilci. Njen račun je poln osupljivih slik.

Na valentinovo je letos igralka objavila ljubek zrcalni selfie, na katerem sta ona in Deep videli vsa oblečena. Napis je glasil: Srečno valentinovo.

ali bo drugih 365 dni

Nekaj ​​ur pred nesrečo je objavila tudi selfie iz telovadnice.Oglejte si srčno objavo Deep Sidhuja v IG

Deep se je lotil svojega Instagram maja lani, da bi s iskreno objavo izrazil svojo ljubezen do Reene.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Objavil je sliko, na kateri sta bila oba oblečena in se držita za roke, ob napisu pa je pisalo: Stajal si ob strani, ko je bil ves svet proti, me varoval, me spoštoval, mi dajal moč, molil za mojo stvar in svobodo.Igralec je še zapisal: Tvoja ljubezen in podpora sta brez kakršnega koli opisa, ti si nad mojimi besedami in resnično se počutim blagoslovljenega, da imam v življenju dušo, kot si ti, želim samo reči, da te ljubim.

Oboževalci obžalujejo zvezdnikovo smrt

Številni šokirani in zlomljeni oboževalci so na Twitterju objokovali tragično smrt Deep Sidhuja.

Wtf Ne Deep Sidhu. Življenje je tako nepredvidljivo človek. Deep je imel toliko potenciala, da bi prebudil naš panth v Pandžabu. To je noro, je zapisal en uporabnik Twitterja.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Ogromen uničujoč udarec. Moje iskreno sožalje družini in vsem, ki ste ga poznali. je napisal drugi oboževalec.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Glavni minister Pendžaba je v domači državi igralca zapisal: Globoko žalosten, ko sem izvedel za nesrečno smrt priznanega igralca in družbenega aktivista #DeepSidhu. Moje misli in molitve so z žalujočo družino in oboževalci.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Restavracija Rivals | Uradni napovednik Irvine proti Tafferju | odkritje+

BridTV 8474 Restavracija Rivals | Uradni napovednik Irvine proti Tafferju | discovery+ https://i.ytimg.com/vi/ex45hlu-378/hqdefault.jpg 956230 956230 center 13872

V drugih novicah, Kako hitro se bob dejansko odvija na zimskih olimpijskih igrah