Mean Girls: Zakaj je citat iz 3. oktobra tako velik!

Paramount Pictures

Paramount Pictures3. oktober je spet z nami in ljubitelji filma Mean Girls bodo nedvomno navdušeni.To je letni čas znova oboževalcev Mean Girls, dan, ki je iz neznanega razloga dolgo živel v spominu na pop kulturo in je še danes vzgojen do danes, 15 let, odkar so Mean Girls prvič prišla na kino platna.Kljub izidu filma aprila 2004 je 3. oktober postal sinonim za film in ga oboževalci redno citirajo.

Toda zakaj, od kod izvira citat in zakaj se še danes pojavlja?koliko epizod oddaje this is us bo

Izvor citatov iz 3. oktobra

Citat iz 3. oktobra izvira iz prizora zgodaj v filmu Mean Girls, ko se glavna junakinja filma Cady (Lindsay Lohan) začne spogledovati z privlačno novo ljubezensko zanimivostjo Aaron (Jonathan Bennett), ki jo v enem pogovoru vpraša, kateri dan je .

Prizor v filmu, ki si ga lahko ogledate zgoraj, gre nekako takole.Pripoved: Vedno bolj sem se pogovarjal z Aaronom. 3. oktobra me je vprašal, kateri dan je.

Cady: 3. oktober je.

Zakaj se je zataknilo?

Čuden je. Mean Girls je bil komaj največji film leta 2004 in je v kinodvorani na blagajni odnesel le 129 milijonov dolarjev.Poleg tega dejanska ponudba sama po sebi skorajda ni nič posebnega. Samo navedba datuma, a oboževalci Mean Girls so vedno zelo navdušeni, ko pride dan.

Kljub temu, da v kinodvorani niso največkrat pljuskale, so Mean Girls postale kultna klasika skoraj med občinstvom, ki ga je videlo v tem času, ki je do danes ostalo zelo navdušeno nad filmom in citatom iz 3. oktobra.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Srednji dan deklet

Strast do Mean Girls je takšna, da mnogi 3. oktober pogosto imenujejo 'Mean Girls day' in običajno vključuje ponovni ogled filma in zagotovo vidi, da se citat ta dan pojavi po vseh družbenih omrežjih.

Glede na vse to je precej bizarno praznovanje, vendar to očitno ne ovira oboževalcev Mean Girls, da bi uživali v dnevu in vseeno ponovili citat »3. oktober je«.

Srečen 3. oktober vsi.

Med drugimi novicami, zakaj je Speedy Gonzales 'odpovedan'? Cartoon Network nekoč odložen lik!