Moški Manchester Uniteda blesti kljub še enemu deževnemu dnevu za Rangnicka

BURNLEY, ANGLIJA - 8. FEBRUAR: Jadon Sancho iz Manchester Uniteda v akciji z Joshom Brownhillom iz Burnleyja med tekmo Premier League med Burnleyjem in Manchester Unitedom na Turf Moorju 8. februarja 2022 v Burnleyju v Angliji. (Fotografija Tom Purslow/Manchester United prek Getty Images)

Fotografija Tom Purslow/Manchester United prek Getty Imageskako kopati železovo rudo v minecraftu

Ko je dež preplavil Turf Moor, so igralci Manchester Uniteda dobro vedeli, da so na ozemlju Burnleyja.Močan veter skupaj s spolzko površino je zagotovo pustil Seana Dychea, da si je pred tekmo drgnil roke. Kljub temu so bili možje Ralfa Rangnicka tisti, ki so se najbolje prilagodili vremenu v zgodnjih fazah sinočnjega dvoboja v Premier League.Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba

BridTV 8171 Ocenjevanje januarskega prestopnega roka vsakega kluba 949631 949631 center 13872

United je bil videti gladko in gladko naprej, medtem ko je uspel premagati Burnleyjeve lastne napade. Rdeči hudiči so imeli žal, da do presledka niso imeli tri ali štiri, saj so sodniki kontroverzno zapisali dva zadetka.

Raphael Varane je bil zavrnjen za prvi gol za United, potem ko je bilo ocenjeno, da je Harry Maguire oviral Jaya Rodriqueza pri vzponu Francoza z glavo.Nato so rdečice Josha Brownhilla prihranile, ko je bil njegov avtogol obrnjen, potem ko je sodnik odločil, da je bil prekršek Paul Pogba.

Pogba se je z odlično izvedenim zaključkom po 18 minutah uvrstil v strelec, Rangnickovi napadalci pa so v prvem polčasu nadaljevali z Nickom Popeom, Marcus Rashford in Edinson Cavani pa sta bila blizu.

BURNLEY, ANGLIJA - 8. FEBRUAR: Paul Pogba iz Manchester Uniteda slavi, da je dosegel svoj prvi gol na tekmi Premier League med Burnleyjem in Manchester Unitedom na Turf Moorju 8. februarja 2022 v Burnleyju v Angliji. (Fotografija Ash Donelon/Manchester United prek Getty Images)

Fotografija Ash Donelon/Manchester United prek Getty ImagesBurnley se bori proti Manchester Unitedu

V toplini garderobe je nemški trener zagotovo izžareval pozitivno energijo do svojih mož. Vendar se je ta srečni izraz v hipu opral.

Rodriquez je le 120 sekund po odmoru izenačil za Burnley in naredil luknjo v jadrih Uniteda.

BURNLEY, ANGLIJA - 8. FEBRUAR: Jay Rodriguez iz Burnleyja slavi s soigralcem Dwightom McNeilom, potem ko je zadel svojo ekipo

Foto: Clive Brunskill/Getty Imageskaj storiti, da dobite trofeje na snapchatu

Tudi uvedba Cristiana Ronalda s klopi ni dvignila razpoloženja ekipe, saj so se trudili, da bi odprli Clarets.

United se je moral zadovoljiti s še enim dvobojem izgubljenih točk, s 45-minutnim nastopom, ki je komaj upravičil remi. Sicer pa si je en igralec bolj kot njegovi soigralci zaslužil biti v zmagovalnem taboru.sancho se iskri

Jadon Sancho je po prihodu iz Borussie Dortmund poleti le redko zahteval pozornost.

Včeraj pa je bil 21-letnik sončen žarek med sivimi oblaki, ki so prekrivali Burnleyjev stadion. Vse, kar je izpeljal – ali vsaj poskušal – je bilo narejeno na pozitiven način.

s kom je poročen ryan adams
BURNLEY, ANGLIJA - 8. FEBRUAR: Jadona Sancha iz Manchester Uniteda izzove Connor Roberts iz Burnleyja med tekmo Premier League med Burnleyjem in Manchester Unitedom na Turf Moorju 8. februarja 2022 v Burnleyju v Angliji. (Foto Clive Brunskill/Getty Images)

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Kjer bi angleški reprezentant prej igral na varno, je sinoči vedno poskušal prodreti v Dychejevo obrambo, bodisi z direktno podajo ali driblingom.

V drugem polčasu je bil čudovit trenutek, ko je obrnil Jamesa Tarkowskega in se nato vrnil k muškatnemu rojaku. Ni se končalo z asistenco ali golom, vendar je poudaril, da se je Sanchovo samozavest morda vrnilo.

Gradite na tem prikazu in navijači Uniteda bodo upali, da bodo na začetku sezone nenehno videli zvezdnika, za katerega je klub odštel velike denarje.

V drugih novicah, Le pol sezone po tem, ko je za vedno zapustil Tottenham, naj bi Real Madrid želel 24-letnika