As Manchester Uniteda, ki bo prisilil Newcastle na rok za prestop

MANCHESTER, ANGLIJA - 10. JANUARJA: Jesse Lingard iz Manchester Uniteda gleda pred tekmo tretjega kroga pokala Emirates FA med Manchester Unitedom in Aston Villo na Old Traffordu 10. januarja 2022 v Manchestru v Angliji. (Fotografija Simona Stacpoole/Offside/Offside prek Getty Images)

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside prek Getty Imageskoliko je stara mama chris brown

Napadni vezist Manchester Uniteda Jesse Lingard si bo prizadeval za selitev v Newcastle United na dan januarskega roka za prestop. Athletic .Athletic poročajo, da se bo Lingard, ki lahko igra tudi kot krilni igralec, danes zjutraj srečal z začasnim menedžerjem Manchester Uniteda Ralfom Rangnickom in 'naredil zadnji pritisk', da bi se preselil v Newcastle.29-letnik se je v nedeljo pogovarjal z Rangnickom na vadbi Manchester Uniteda Carrington, v ponedeljek zjutraj pa se bo z njim znova pogovarjal.

Celtic 1-0 Dundee United | Reakcija s polnim delovnim časom

BridTV 8114 Celtic 1-0 Dundee United | Reakcija s polnim delovnim časom 948094 948094 CENTER UCQUPN73T2WXGYZCDTLE8M7G 67 TAIL TAIL (YOUTUBE) https://yt3.ggtcht.com/ytc/aauvwng3cc-baxura5yt1vj63uubd1RQ9N6J_XKHD=S800-C-K-C0X00FFFFF-NO-RJ 13872

Bi Jesse Lingard lahko zapustil Manchester United v Newcastle United?

Po našem mnenju, če je Lingard odločen, da se pridruži Newcastlu, bi se lahko selitev zgodila na januarski rok za prestop.Navsezadnje Manchester United zagotovo ne bo želel obdržati igralca, ki ni zadovoljen.

MANCHESTER, ANGLIJA - 13. JANUAR: (EKSKLUZIVNO POKROVANJE) Jesse Lingard iz Manchester Uniteda v akciji med treningom prvega moštva na Carrington Training Ground 13. januarja 2022 v Manchestru v Angliji. (Foto Matthew Peters/Manchester United prek Getty Images)

Fotografija Matthew Peters/Manchester United prek Getty Images

Poleg tega Lingardu ob koncu sezone pri Rdečih vragih poteče pogodba.Athletic so poročali, da Manchester United želi, da bi Lingard, ki lahko igra tudi kot krilni igralec, šel na posojo v Newcastle, pokril njegovo plačo, 2,5 milijona funtov posojila in 12 milijonov funtov, če se Newcastle izogne ​​izpadu iz Premier lige.

Po našem mnenju so te zahteve res prevelike.

Menimo, da bi moral biti Manchester United prilagodljiv glede teh zahtev in pustiti Lingardu, da odide Newcastle .