Kralj levov 2019: Kdo je glas Zazuja? Ali konkurira originalu?

Kralj levov je končno prispel, toda katera različica se ponaša z najboljšim Zazujem?kako gledati nfl na ps4

Občinstvo je bilo povabljeno, da se vrne na Pride Rock, vendar vsi vemo, da je za kralja lahko okronan le en lev.Vedno je malo živcev, ko pride film, kot je The Lion King iz leta 2019. Hollywood ima zelo dobro dokumentiran in zapleten odnos z rimejki. Pogosto jih občinstvo sreča z vzdihi, žal pa pogosto ponujajo zadovoljive donose velikim studiem. Nekateri so lahko presenetljivo odlični in pogosto se zgodi, ko se novi ustvarjalec približa izvirniku z vodnjakom lastnih idej.Zdaj pri Kralju levov očitno ni tako. Ponovno predstavljanje ljubljene klasike je eno, a Disneyjev družinski dragulj iz leta 1994? To je druga stvar. Na splošno velja za enega največjih družinskih filmov vseh časov in to zato, ker je njegova moč nedvomno univerzalna.

Živalsko kraljestvo, ki ga prikazuje, je neustavljivo animirano, toda teme izgube in prenove v bistvu ga naredijo tako brezčasno. Lahko ponovno zajamete takšno čarovnijo?Levji kralj režija. Jon Favreau 2019

kdaj pride naslednja epizoda moči

Disney sledi svojim korakom

V zadnjem času hiša Mickey Mouse popravlja lastne naslove, posodablja njihove stare animacije v fotorealističnih predelavah CGI in dejansko so doslej našli uspeh. Prizadevanja, kot so leta 2017 Lepotica in zver in leta 2016 Knjiga o džungli so si privoščili poslastico; ni naključje, da so direktorja slednjega - Jona Favreauja - povabili nazaj za Kralja levov.Seveda imamo povsem novo zasedbo, v kateri so Beyoncé (Nala), Donald Glover (Simba), Chiwetel Ejiofor (Scar) in toliko drugih talentov. James Earl Jones celo ponovi vlogo Mufasa in dokaže, da so nekateri izvajalci preprosto nenadomestljivi - kar nas pripelje do Zazuja.

Kralj levov 2019: Kdo glasuje Zazu?

Kot lahko vidite, so v projekt pripeljali nekaj izjemno nadarjenih ljudi, kar je v bistvu nagradilo film z izjemno veliko brnenjem v času pred objavo.gospod smith ima 4 hčere uganka

Občinstvo si je želelo videti, kako bo sveža zasedba v starih priljubljenih vzgojila novo iskro. Glede na to, da sta obe različici muzikali, so glasovni igralci eden izmed njih - če ne najpomembnejši dejavniki uspešnosti filmov. Najljubši oboževalec v izvirniku je bil nedvomno Zazu, ki je mešanici dodal prijeten, komičen pridih.

Tu je stresni rdečekljuni rogač izrazil senzacionalni John Oliver. Pozvoniti na zvonec? No, najbolj znan je po HBO-jih Prejšnji teden zvečer z Johnom Oliverjem , ki je videl, da je odvrnil bolj hitro razmišljanje, kot si ga lahko otresel pero.Lahko si ogledate satirično pozno nočno pogovorno oddajo in pomislite 'hmm, to je čudna izbira.' Po drugi strani pa je vredno pogledati njegovo širše delo. Glas je posodil številnim družinskim filmom, tudi Smrkci (igral je Vanity) in 2019's Čudoviti park (Steve); je celo izrazil dr. Xenona Blooma pri Adult Swim's Rick in Morty .

https://www.youtube.com/watch?v=RdjRMDADpcg

Je John Oliver ponudil popolnega Zazuja?

Razglasitev Zazuja za enega najboljših likov Kralja levov je drzna, potem pa spet poglejte človeka, ki stoji za prvotnim posnetkom.

Zazuja je v Disneyjevem filmu iz leta 1994 izrazil edini Rowan Atkinson. Težko je vedeti, kje začeti s takšnim, zato bomo začeli s tem, da je ikonični gospod Bean. Svetu je dal tako ljubljene like, kot so Johnny English, Blackadder in širše, zato ni nobene zmede, zakaj velja za nacionalno bogastvo.

kaj pomeni dotikanje nosu

Bil je popolnoma igralski kot Zazu, toda res je John Oliver navdihnjena izbira. Oba pribijeta živčno, napeto in včasih smešno nerodno naravo lika. Lahko vidite, zakaj je bil Janez igralski, toda bodimo iskreni, nikoli ne boste premagali Rowana, čeprav je težko pomisliti na koga drugega, ki bi lahko z drugim pristopom vlogo opravil bolj pravično.

Krog življenja se nadaljuje, zato v petek, 19. julija 2019, vsekakor poiščite Kralja levov v kinodvoranah.

V drugih novicah si oglejte odgovor YouTuberjev na Veliki brat !