Liam Henderson se odzove, ko brat Ewan zamenja Celtic za Hibernian, začetno posojilo

Liam Henderson se je na Twitterju odzval po tem, ko je njegov mlajši brat Ewan prestopil iz Celtica v Hibernian. Vezni igralec se je sprva preselil v Easter Road na posojo, preden je poleti sklenil triletno pogodbo.21-letnega Hendersona je Ange Postecoglou v tej sezoni uporabil le enkrat, kljub temu, da je imel za Celtic 10 prejšnjih nastopov. V tistem izpadu je dosegel zadetek pri zmagi v evropski ligi s 3:2 nad Real Betisom - a je odšel.Dejansko je Shaun Maloney uporabil svoje keltske povezave za napad. Novi šef Hibsa je škotskega zvezdnika do 21 let dobil začetno posojo do poletja. Nato bo sklenil pogodbo pri Easter Roadu do leta 2025.kje se nahaja hiša faze

Seveda je starejši brat Liam zbral 37 nastopov za Celtic – in 48 med posojo pri Hibsu, kjer je imel roko pri 22 golih. Henderson, ki zdaj igra za italijanski Empoli, se je odzval na bratovo potezo.

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Henderson reagira na izstop Kelta: Hibernian kot nalašč za Ewana

Hendersonu pri Celticu se to preprosto ni zgodilo. Postecoglou je v tej sezoni pripeljal številne mlade igralce, Adam Montgomery je prvo ime, ki mi pride na misel. Hendersona so pogosto spregledali.

Celtic Ange Postecoglou vstopa v odločilno obdobje | 67HH nedelja V ŽIVO

Še petkrat se je uvrstil na klop Celtica, zaigral je le na eni tekmi proti Betisu – kar je bila mrtva. Moral se je premakniti za nadaljnjo kariero in Hibs je odličen prestop za igralca.

Če bo lahko imel podoben učinek kot bratovo posojilo v letih 2014-15, bo blestel za Hibs. Za to ima popolnega igralca, pri čemer je Maloney v svoji karieri seveda bil napadalni vezist.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

V drugih novicah, Newcastle si prizadeva podpisati brezplačno tarčo Barcelone na ponovnem srečanju Bruna Guimaraesa