Talent Leicester Cityja je bil izključen šele na drugem nastopu za posojeni klub

Posojenec Leicester Cityja Vontae Daley-Campbell je bil v soboto izključen za Dundee, medtem ko je posojenec Watforda Joseph Hungbo zadel za Ross County na isti tekmi.



Daley-Campbell je v prvi polovici sezone trikrat nastopil za Lisice, med drugim v Premier ligi in pokalu FA.



LEICESTER, ANGLIJA - 8. JANUAR: Vontae Daley-Campbell iz Leicester Cityja med tekmo tretjega kroga pokala Emirates FA med Leicester Cityjem in Watfordom na stadionu King Power 8. januarja 2022 v Leicesteru v Angliji. (Fotografija Plumb Images/Leicester City FC prek Getty Images)

Fotografija Plumb Images/Leicester City FC prek Getty Images

Ker pa so bile možnosti v prihodnjih mesecih verjetno omejene, mu je bilo dovoljeno, da je v začetku tega tedna odšel na posojo, pridružil Dundeeju na dan roka .

Naslednji dan je debitiral, ko je odigral eno uro remija 0-0 v derbiju z Dundee Unitedom.



20-letnik je v soboto popoldne obdržal svoje mesto v začetni osmini za dvoboj v Premiershipu njegove ekipe z Ross County v Dens Parku, a stvari niso šle po načrtih na individualni ali kolektivni ravni.

Celtic se odzove na vzpon Krisa Boyda, ko se vse oči obrnejo na Fir Park | Motherwell proti Celtic predogled

Watford posojene mreže za Ross County

Dundee je prevzel vodstvo prek napadalca Zaka Ruddena, a je County zadel ob polčasu z impresivnim posojencem v Watfordu Josephom Hungbojem.

WATFORD, ANGLIJA - 20. MAREC: Kristian Pedersen iz Birminghama in Joseph Hungbo iz Watforda med tekmo Sky Bet Championship med Watfordom in Birmingham Cityjem na ulici Vicarage Road 20. marca 2021 v Watfordu v Angliji. Športni stadioni po Združenem kraljestvu ostajajo pod strogimi omejitvami zaradi pandemije koronavirusa, saj vladni zakoni o socialni distanci prepovedujejo navijačem na prizoriščih, zaradi česar se igre igrajo za zaprtimi vrati. (Foto: Alex Morton/Getty Images)

Fotografija Alex Morton/Getty Images



22-letnik je izkoristil napačno razdaljo, da je zadel in končal iz bližine.

kaj jem za zajtrk vsako jutro pokemon

Zdaj ima za sezono tri zadetke in štiri podaje.

Staggies so nato preobrat zaključili v 80. minuti, ko je Regan Charles-Cook – ki je prej zgrešil enajstmetrovko – z desno nogo zadel visoko v mrežo.



Talent Leicester Cityja Daley-Campbell vidi rdeče

Deset minut pozneje so stvari šle iz slabega na slabše za menedžerja Deeja Jamesa McPakea, ko je Daley-Campbell med poskusom izstrelitve ujel Harryja Patona v obraz, pri čemer sodniku ni preostalo nič drugega, kot da ga pošlje [ BBC Šport ].

Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Dundee po porazu ostaja na dnu najvišjega ranga in zaradi suspenzije bodo brez nadarjenega posojenega igralca Leicestra za ključne prihajajoče tekme.

V drugih novicah, Video: Briljanten branilec Liverpoola je končal na treningu, potem ko je 'posodil' Salahove čevlje