Last Of Us 2. del: Ali Abby umre? Konec Porednega psa je strašen!

Last Of Us Part 2 je zdaj na voljo na PlayStation 4 in na žalost že obstaja pregled bombardiran na Metacritic 'anti-SJW' gooni. To je žalostno za pridne in neznane razvijalce Naughty Dog, ki stojijo za igro, pa tudi Neil Druckmann, vendar je tudi žalostno, ker omaja vse legitimne kritike in pritožbe glede Sonyjevega delitvenega nadaljevanja. Ena največjih pritožb se nanaša na poizvedbo, ali Abby umre, zaradi problematičnega odgovora pa je konec grozljiv.Neil Druckmann je oboževalce na to opozoril Last Of Us 2. del ni igra, namenjena 'zabavi' . Prav tako je oboževalcem zagotovil, da konec ni pricurljal in je v zvezi s tem držal svojo besedo. Težava je v tem, da se je veliko uhajanj o igri izkazalo za resnične in da je aktualizacija teh spojlerjev tako razdražila oboževalce.Spodaj boste odkrili, ali Abby res umre in zakaj je konec Porednega psa tako slab.

** Ogromni spojlerji za The Last Of Us Part 2, ki presegajo to točko **

The Last of Us, II. Del - Uradna predstavitev izstrelitve | PS4

brid 577072 Poslednji od nas, II. del - Uradna predstavitev izstrelitve | PS4 /static/uploads/2020/06/582739_t_1591860420.jpg 582739 center

Igrate kot Abby v TLOU2?

Da, v zadnjem delu 2. dela moraš igrati kot Abby.kako odkleniti svoj račun snapchat

Kot Abby igrate na začetku filma The Last Of Us Part 2, tudi po 12 urah po začetku kampanje.

Tu nadaljevanje Naughty Dog dramatično prehaja iz intenzivne in sposobne mojstrovine v slog.

Kot nedvomno že veste, je Abby na začetku igre Joela nasmrt z golf palico. S tem smrtnim prizorom ni nič narobe, saj se spodobi za mračno vesolje serije in je nekako podoben Rdeči poroki iz Igra prestolov z Joelom, ki je nevede vstopil v levji brlog.Težava je v tem, da vas Naughty Dog nato poskuša navezati stik z Joelovim morilcem in mu všeč, tako da je več ur stopil v njene mogočne čevlje.

To je popoln neuspeh, saj je nemogoče skrbeti za njen ljubezenski trikotnik in vojno z zastrašujočimi brazgotinami, ker je ne moremo sprejeti kot nič drugega kot Joelovega morilca.

Da ne omenjam, da je povezana tudi z nekaterimi najslabšimi ljudmi, vključno s to nevzdržno in domišljavo žensko, ki je pljunila po Joelovem trupli.Za razliko od Joela, ki smo ga hodili po koži skozi celotno The Last Of Us, je Abby vedno neprijetna. Joel sicer ni bil svetnik, vendar so ga obkrožali všečni liki, kot sta Tess in Bill, in videli smo ga kot očetovsko figuro.

Abby se parita z ljudmi, ki jih preziramo, nima moralno odkupljivih lastnosti, da bi nadomestila svoje umore, in ima obraz, ki bi ga radi kot Ellie kar storili.Sony Interaktivna zabava

koliko epizod 3. sezone bolje pokliči saula

Ali Abby umre v filmu The Last Of Us 2?

Ne, Abby ne umre v 2. delu od nas.

Abby v filmu The Last Of Us Part 2 ne umre, ker se Ellie odloči izkazati usmiljenje zahvaljujoč podobi Joela s svojo kitaro.

Ta slika je nato obdelana v prizoru pred Joelovo smrtjo, kjer Ellie pravi, da mu bo skušala odpustiti, ker jo je rešil za ceno cepiva za človeštvo.

Čeprav je ta prizor dober, je umestitev brez smisla, saj nas samo bolj jezi na Abby, ker je Joelu in Ellie oropala možnosti za spravo.

Zaradi tega se Ellieina odločitev, da ne bo ubila Abby, počuti neverjetno prisiljena samo zato, da ustreza pripovedi maščevanja, ki je napačna.

Še huje je, da Abby še naprej diha, zato se sprašujemo, zakaj smo se sploh trudili igrati igro. Vsa ta gnusna dejanja smo storili ljudem in celo psom, ki so bili zgolj lutke, a ubijanja dejanskega storilca ne dobimo zadovoljstva ali zgolj nagrade.

Preprosto je videti, kaj je Naughty Dog nameraval in morda konec deluje na papirju, toda med igro to ne zadovoljuje in vse, kar smo bili postavljeni, popolnoma izgubi čas.

Da ne omenjam, nas tudi skrbi, da bo Abby še enkrat nezaželena zvezda za kakšen DLC ali morda celo The Last Of Us Part 3.

Med drugimi novicami, League of Legends Wild Rift: Ali lahko dobite kožo Glorious Tryndamere?