Lana Del Rey novi album 2021: raziskani datum izida, seznam skladb in naslovnica

Lana Del Rey se je letos vrnila z novim albumom in razkrila nekaj novih informacij. Tukaj je pogled na Lanin novi album leta 2021, njegov datum izida, seznam skladb in raziskane naslovnice.Lanini oboževalci že dolgo čakajo, da bo pevka izdala celoten album. Na srečo imamo več podrobnosti o tem, iz česa bo album 2021. Pevka je pred kratkim razkrila naslovnico albuma, medtem ko je osvetlila njegov seznam skladb.Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Lana Del Rey novi album 2021: Datum izida

Lanin novi album se imenuje ‘Chemtrails Over the Country Club.’ Naslov skladbe albuma naj bi izšel 11. januarja. Album je mogoče prednaročiti tudi od 11. januarja. Lana naj bi album izdala že prej, vendar zaradi koronavirus, so se stvari zavlekle . Prej je Lana izdala 'Naj te ljubim kot ženska.'Raziskan seznam skladb novega albuma:

Po dolgem čakanju je Lana končno razkrila seznam skladb za svoj prihajajoči album. Njena naslovna skladba bo izšla 11. januarja. Sledijo pesmi, ki bodo na voljo na njenem zadnjem albumu.

 1. Bela obleka
 2. Chemtrails Over the Country Club
 3. Tulsa Jesus Freak
 4. Naj te ljubim kot žensko
 5. Divji po srcu
 6. Temno, a samo igra
 7. Niso izgubljeni vsi, ki tavajo
 8. Yosemite
 9. Počasi razpad
 10. Ples do smrti
 11. Zastonj
Te vsebine ni bilo mogoče naložiti

Raziskana naslovnica albuma:

Lana je naslovnico delila s svojimi oboževalci na Instagramu. Ko je delila sliko, je zapisala: 'Vedno je pretresov in preobratov, sredi njih pa je vedno tudi čudovita glasba, ki uvaja moj novi album chemtrails nad country klubom.'Govorila je tudi o tem, da so njeni prijatelji barvni ljudje napis nadalje preberite , “Tudi to želim povedati z vsem, kar se dogaja letos! In ne, to ni bilo namenjeno - to so moji najboljši prijatelji, odkar vprašate danes. In hudiča! Kot se zgodi, ko gre za moje neverjetne prijatelje in ta naslovnica je, da so na tej slikovni sliki barvni ljudje in to je vse, kar bom rekel o tem, ampak hvala. '

Vendar je Lana na koncu uredila napis in odstranila nekaj o svojih prijateljih, ko je od svojih oboževalcev prejela reakcijo. Mnogi so mislili, da razpravo o barvnih ljudeh uporablja za promocijo svojega albuma. Lana na te trditve doslej ni odgovorila.

Med drugimi novicami, o čem govori Carolina Harryja Stylesa? TikTok najde Townesov posnetek za očeta